Rik Felderhof laat zich interviewen voor Nederland 1-special

Rik Felderhof vertelt komende zondag 23 maart in een vijftig minuten durend pro- gramma over zijn vak, zijn jeugd en zijn beroemde vader. Han Peekel interviewt Rik Felderhof voor de middagspecial op Nederland 1. Dat laat de NCRV vandaag weten. De ‘gentleman-interviewer’ vertelt Han Peekel ook over het ontstaan van de bekende programma’s De Stoel en Villa Felderhof. “Een uniek gesprek, want Rik Felderhof laat zich maar zelden interviewen voor tv“, laat een zegsman van de NCRV weten.

Han Peekel ontmoet de man die vele bekende Nederlanders onverwachte uitspraken weet te ontlokken. Rik Felderhof vertelt in een vijftig minuten durend programma over zijn vak, zijn jeugd en zijn beroemde vader. Tal van beroemdheden komen voorbij, zoals Z.K.H. Prins Bernhard, Herman Brood en Daan Modderman.

Rik Felderhof is volgens de NCRV de ‘gentleman-interviewer’ van de vaderlandse televisie. Hij laat graag bijzondere mensen aan het woord. Soms mensen, zoals hij zelf zegt, “aan de oevers van de samenleving“, soms mensen met een bijzondere bekendheid. “Hij weet ze steevast onverwachte uitspraken te ontlokken.”

Zelden wordt deze interviewer geïnterviewd. Hij zegt: “Sommige mensen zijn leuk in het geven van antwoorden. Ik ben gespecialiseerd in het stellen van vragen“. Nu zijn de rollen voor de zondagse special (15.00 uur, Ned1) eens omgekeerd.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen