RTL Nederland verbreekt samenwerking met producent Fan

RTL Nederland ziet zich genoodzaakt per direct de samenwerking met Fan Inter- active Media te beëindigen. Dit betekent dat Tuinmagazine, Woon & Klusmaga- zine, MotorXperience en AutoXperience niet langer worden uitgezonden bij de RTL-zenders. Dat meldt een zegsvrouw van RTL vandaag. “RTL verkeert al enige tijd in een zakelijk conflict met Fan Inter- active Media waardoor de uitzendingen van bovengenoemde programma’s de afgelopen twee weken zijn opgeschort“, vertelt de zegsvrouw.

RTL Nederland betreurt het dat gesprekken niet tot een oplossing hebben geleid. “In de vrijgekomen tijdvakken wordt de alternatieve programmering gehandhaafd, die sinds twee weken is ingezet“, licht de woordvoerster toe.

Dit betekent dat de kijker bij RTL 5 op zondag om 17.05 uur een aflevering kan zien van ‘101 Even Bigger Celebrity Oops’. Aansluitend staat tussen 18.00 en 19.00 uur het programma ‘Verbouw Mijn Familie’ geprogrammeerd. Bij RTL 7 worden op zaterdag tussen 19.00 en 19.30 uur afleveringen van ‘Stom, Stommer, Stomst’ ingezet.

Bronnen in Hilversum meldden eerder aan De Telegraaf dat een betalingsachter- stand van Fan TV aan RTL de reden is van het conflict. De televisieproducent uit Laren zou niet tijdig hebben betaald voor de zendtijd op RTL5 en RTL7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen