Robert Jensen: ‘Geert Wilders kwam niet na grap over haar’

Geert Wilders wil niet meer in de talkshow Jensen op RTL 5 verschijnen omdat presentator Robert Jensen een grap heeft gemaakt over het haar van de politicus. Robert neemt Geert dat ‘zeer kwalijk’. “Wat mij opvalt aan hem, en dat neem ik hem zeer kwalijk – dat zegt veel over hem: hij zou hier tijdens de vorige serie een keer komen. Ik had een grapje gemaakt over zijn haar en dan belde de volgende dag iemand van zijn office af, van: ‘Ja, want over meneer Wilders werd een grapje gemaakt’.

Geert Wilders, die ook geen plaats wil nemen in de talkshow van Jeroen Pauw en Paul Witteman, was eerder wel te zien in Jensen. “Hij is hier twee keer geweest. Ik heb hem ook menselijk neergezet. Het is ook inderdaad een aardige, vriendelijke vent. Maar hij is veel extremer gegaan sinds de laatste keer dat hij hier was.”

Robert Jensen neemt het Geert Wilders ‘zeer kwalijk’ dat de politicus niet wilde komen, na een grap over zijn haar. “Dat vond ik een teken dat hij zichzelf zo serieus aan het nemen is“, vertelt Robert Jensen in zijn programma. “Ik weet niet precies wat zijn beweegreden is. Ik kan alleen maar denken: hij neemt zichzelf heel serieus, hij wil de nieuwe premier worden, hij wil groot worden, dus hij doet dit maar. Het is dus de reuring die hij wil trappen om zetels te winnen. Het slaat nergens meer op.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen