RTL 4 met Wilders-special; Pauw & Witteman ook over film

RTL4 onderbreekt vanavond de reguliere programmering wegens het op internet publiceren van de anti-Koranfilm Fitna van PVV-leider Geert Wilders. Om 21.30 uur komt de redactie van het RTL Nieuws met een ingelaste uitzending, waarin grote delen van de film worden vertoond. Bij de Publieke Omroep besteedt Pauw & Witteman vanavond om 23.00 uur op Ned1 uitgebreid aandacht aan de film. Eigenlijke gasten als Cisca Dresselhuys en Hans Croiset zijn afgezegd. “Alles gaat over Wilders.

De special van RTL Nieuws vanavond om 21.30 uur gaat volledig over de film. Ook worden meerdere prominenten en deskundigen naar hun mening gevraagd. Door de ingelaste uitzending komt het geplande programma Het Zesde Zintuig te vervallen.

NOVA besteedt om 22.15 uur veel aandacht aan de film. Te gast zijn arabist Leo Kwarten, publicist Ali Eddaoudi, Gijs van de Westelaken van Column Productions, Erwin Muller over veiligheid en crisismanagement, correspondent uit Beiroet Harald Doornbos en Salima Belhaj van D66 Rotterdam. En vanuit Den Haag reacties van politici. Ook is er wellicht de mogelijkheid om met de gasten te chatten.

Wie in Pauw & Witteman (23.00 uur) komt is nog niet bekend. “Vanavond zal in Pauw & Witteman een aantal prominenten reageren op de film ‘Fitna’ die Geert Wilders vandaag presenteerde“, meldt de website van de talkshow.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen