Holland’s Got Talent: ‘We hebben heel veel Elvissen gezien’

Gerard Joling presenteert deze avond de eerste aflevering van SBS’ Holland’s Got Talent. Deze talentenjacht onderscheidt zich van bestaande programma’s als Idols en Popstar door niet alleen zangtalent toe te laten, maar talenten op allerlei gebieden een podium te geven: hetzelfde wat in NCRV’s Bijna Beroemd met Jochem van Gelder gebeurde. De jury van Holland’s Got Talent bestaat onder meer uit Henkjan Smits en diva Patricia Paay. Vertelt: “We hebben heel wat Elvissen gezien.”

De nieuwe talentenjacht Holland’s Got Talent geeft een grote variatie aan talent de kans het podium te betreden. Smits wordt moe van de verwoede pogingen die mensen doen om in de spotlight te komen. “Er komen weer zo veel mensen die denken dat ze ergens goed in zijn“, zegt Smits tegen Novum. “Het is verschrikkelijk.

In het programma wordt Smits vergezeld door twee uitgesproken persoonlijkheden, Patricia Paay en presentator Gerard Joling. Toch is hij niet bang voor concurrentie. “Ik ben altijd de grootste diva, dus ik heb geen last van andere diva’s.

Paay kan zich over het non-talent flink opwinden. “We hebben heel wat Elvissen gezien. En kwaad daarna, omdat we het niet goed vonden.” De 58-jarige blondine woont in Londen, maar wilde graag aan het programma meewerken. “Gerard Joling is een vriend van mij sinds hij een klein jongetje was. En ik kende het programma ook uit Engeland en dacht: dat kan wel eens een leuke show voor Nederland zijn.

Holland’s Got Talent is vanavond tussen 20.30 en 22.30 uur te zien op SBS 6. De show neemt het bij de start op tegen Opgelicht en de film Hitch op RTL 4.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen