1,3 miljoen kijkers voor Holland’s Got Talent

Geplaatst op za 29 mrt 2008 om 10:59


De kijkcijfers van vrijdag 28 maart 2008 (SKO)

Holland’s Got Talent (SBS6, 20:30) – De nieuwe show Holland’s Got Talent met presentator Gerard Joling en juryleden Patricia Paay en Henkjan Smits ging vrijdagavond goed van start bij SBS 6: 1.341.000 mensen (madl: 20.1%) keken naar de eerste uitzending. Daarmee is de start van Got Talent succesvoller dan de laatste serie van Idols (RTL). Van de 20 afleveringen Idols 4 scoorden slechts vier afleveringen meer kijkers. Gerard was vrijdag gespannen: “Hopen dat ik een miljoen kijkers heb.

Gerard Joling is de presentator van Holland’s Got Talent. “Ik vind het programma heel spectaculair vanwege z’n eenvoud. Kijk, een talentenjacht is een talentenjacht. Er zit een jury bij en die kan meedogenloos, maar ook heel welwillend zijn. Het programma is zo divers dat het met talentenjachten als Idols en So You Wanna Be A Popstar bijna niets te maken heeft“, vertelt Gerard in Metro. ‘Weer een talentenjacht’ is een kritiek die Gerard veel te horen krijgt. “Zeker! Maar ja, we hebben ook elke dag De Wereld Draait Door met andere gasten, elke dag een informatief programma en dan denk ik ‘ja, we hebben ook weer een talentenjacht’. Ik begrijp de opmerking, maar dit is zo divers.” Gerard vertelde vrijdag aan metro over de invulling van zijn zaterdag: “Hopen dat ik een miljoen kijkers heb getrokken en ’s avonds heb ik een optreden in den lande.

Hitch (RTL4, 20:28) – Eigenlijk stonden Dirty Dancing en Dirty Dancing 2 vrijdag op het programma bij RTL 4, maar de zender dacht meer kijkers te trekken met Will Smiths Hitch tegenover de nieuwe show Holland’s Got Talent. Hitch werd uiteindelijk door 695.000 mensen (madl: 10.6%) bekeken. In de romantische comedy Hitch speelt Will Smith een date-dokter die beweert iedere man aan een vrouw te kunnen helpen. Will Smith over zijn meest traumatische date in Veronica Magazine: “Het klinkt misschien raar, maar ik ben nooit zo van het daten geweest. Ik was nogal onzeker, als het op vrouwen aankwam. Ik heb maar vijf echte vriendinnetjes gehad. En dan nog duurde het weken voordat ik iets zinnigs tegen ze durfde te zeggen. De rest van de tijd zat ik ze als een idioot aan te gapen.” Volgens Veronica is Will Smith één van de meest sexy mannen ter wereld: “Je raakt het beeld dat je van jezelf hebt, nooit echt kwijt. Anderen kunnen wel roepen dat je mooi of sexy bent, maar als je dat zelf niet zo voelt, zie je dat ook niet. Zelfs met mijn vrouw ben ik nog voorzichtig.

Doe Maar Normaal (BNN, Ned3, 21:57) – De muziekquiz Doe Maar Normaal keerde vrijdagavond terug in dezelfde opzet als vorig seizoen: presentator Sander Lantinga stelt uiteenlopende vragen over muziek, waar zes BN’ers antwoord op geven. Vaste panelleden zijn Arie Koomen en rapper Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig). Dit seizoen krijgen ze versterking van nieuwe teamleden Birgit Schuurman en Ruben van der Meer. Birgit neemt plaats naast Arie, tot ongenoegen van Pepijn. Pepijn in Televizier: “Ik krijg weer een man naast me. Dit seizoen wordt weer leuk. We hebben al een paar proefopnamen gemaakt om aan elkaar te wennen en de sfeer is goed. Ik ga het liefst met zo min mogelijk voorbereiding de uitzending in; dan blijven je reacties spontaan. Ik luister natuurlijk wel veel naar muziek, maar niet om alvast grappen te bedenken. Muziek ik mijn vak en hoe cliché het ook klinkt: mijn smaak is best breed. Waar ik naar luister hangt van mijn bui af. Op m’n mp3-speler staan nu bijvoorbeeld allemaal lekkere disconummers uit de jaren ’80, maar ook liedje van Brigitte Bardot.” Doe Maar Normaal trok vrijdag 591.000 kijkers (madl: 8.8%).

Top 15
01. Journaal 20:00 (Ned1) 1.753.000
02. Opgelicht (Ned1) 1.537.000
03. TROS TV Show (Ned1) 1.444.000
04. Holland’s Gol Talent (SBS6) 1.341.000
05. Pauw & Witteman (Ned1) 1.213.000

06. Hart van Nederland (SBS6) 1.040.000
07. Journaal 18:00 (Ned1) 1.038.000
08. De Lama’s (Ned3) 1.020.000
09. De Wereld Draait Door (Ned3) 1.016.000
10. RTL Boulevard (RTL4) 995.000

11. De Dorpsdokter (Ned1) 972.000
12. Half acht nieuws (RTL4) 966.000
13. Shownieuws (SBS6) 952.000
14. EenVandaag (Ned1) 936.000
15. Editie NL (RTL4) 909.000

Marktaandelen
1. Ned1 / 23.0%
2. SBS6 / 13.3%
3. RTL4 / 12.7%
4. Ned3 / 9.3%
5. RTL7 / 6.6%

6. Ned2 / 6.1%
7. RTL5 / 5.6%
8. Vero / 4.6%
9. NET5 / 4.3%
10. RTL8 / 2.5%

11. Nick / 1.1%
12. Discov / 0.9%
13. Comedy / 0.7%
14. N.geog / 0.6%
15. An.pl. / 0.4%

Marktaandelen per zendergroep
1. Publieke Omroep 38,4%
2. RTL Nederland 27,4%
3. SBS Groep 22,2%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)11. Nick / 1.1%
12. Discov / 0.9%
13. Comedy / 0.7%
14. N.geog / 0.6%
15. An.pl. / 0.4%
Marktaandelen per zendergroep
1. Publieke Omroep 38,4%
2. RTL Nederland 27,4%
3. SBS Groep 22,2%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)


72 Reacties op “1,3 miljoen kijkers voor Holland’s Got Talent”


 1. Thijs

  Hoe kan het dat ineens GTST zo slecht scoort.
  Is daar speciaal een reden voor?
  Vind trouwens dat de meeste programma’s slecht scoren.
  Maar Holland Got Talent zwakt volgende week wel weer af iedereen is nu nieuwsgierig en weet wat het nu wat het is.
  Wel weer achterlijk veel promotie voor dat Programma.

 2. Siem

  Goede score voor Holland’s Got Talent! (beter dan Idols :P )

  Verder zakt Knowing Me, Knowing You heel ver in: -400.000

 3. Johan B.

  Gewoon naar Top Gear gekeken. Hiervoor gezapt met Ned. 1 (Opgelicht) en SBS (Wegmisbruikers). Ben daar op een gegeven moment weggebleven na een uitleg van de meest irritante persoon op de tv. nl. Koos Spee. “We gaan nu fietsers met teveel alcohol op aanpakken”. Vooral doen, gaan we na afloop van voetbalwedstrijden en kantine in de auto ipv de fiets. Dat beleid zal volgens mij alleen het aantal dodelijke slachtoffers laten toenemen. In mijn woonplaats is bv. nog nooit iemand op zijn fiets verongelukt na het wegfietsen bij een sportkantine. Flapdrol 1e klasse die Koos Spee. Wat dat betreft was Opgelicht een keer zeer interessant. Zeker dat gedeelte dat een oplichtster zich zomaar aangaf bij de politie. Ze zit nu nog steeds vast. Bijna hilarisch!

  En wat die talentenshows betreft: wegzappen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Erwin

  Ik had voor HGT ook wel wat hogere cijfers verwacht met alle ophef vooraf die er aan dit programma is gegeven. Maar goed, het was de eerste aflevering, wellicht trekt dit nog bij. Wel erg hilarische TV moet ik zeggen maar ook met wat serieuze noten daartussen door.

 5. Anoniem

  gaat katja nou naar sbs?Ik had op deze site gelezen dat HGT door gerard en katja werd gepresenteerd is dit waar?

 6. elg

  ik heb stukje Opgelicht gekeken met die vrouw die vele andere mensen had bedrogen en zich zelf ging aangaf bij de politie….

 7. //DESH\\

  Mooie score voor HGT! Maar volgende week wordt het weer moeilijk aangezien Singing Bee dan ook begint!

 8. !#Michael#!

  Wat een onzin dat Got Talent beter bekeken word dan Idols! De openings episode van Idols IV trok notabene dik 1.4mln! Hoger dan de 1e episode van Got Talent! Moeten we nog maar afwachten hoe de verloop van Got Talent zal zijn, en is het afwachten of de 2.6mln van de Idols IV finale uitslag ooit gehaald word door Got Talent, omdat SBS6 amper zulke kijkers aantallen weet te krijgen met familieamusement!

  Dus Bullshit om Got Talent nu al uit te roepen tot groter succes dan Idols IV, ik gun GJ het grootste succes, maar ik weet het niet … De audities van DQ waren nog leuker om na te kijken :P en dat zegt genoeg toch ? ;)

  Ik persoonlijk vond Got Talent tegen vallen :? :( Ga volgende week Al you Need is Love en Singing Bee kijken, en als dat leuker is dan weet ik niet of ik Got Talent blijf volgen, zal nog paar keer kijken, maar daar zal het wel bij blijven!

  Echt talent is er ook niet gevonden, alleen dat laatste meisje dat een liedje van Beyonce uit Dream Girls was echt breath taking, de rest was maar zozo! En weet nu al dat het weer een muziek strijd gaat worden de rest boeit niet echt! En dan de prijs, een optreden in het Kerst Circus in Carré … dat is ook niets eigenlijk … Al met al vond ik een matig programma die niet mijn verwachting kon evenaren laatstaan overstijgen…

  RTL4 had een historisch slechte dag! Vreemd … Ook DGK heeft een (bijna) historisch slechte week … Apart!

 9. wat!!

  Half HGT gekeken , maar zie geen reden om volgende week het hele programma te zien.
  Word onderhand toch wel kotsmisselijk van al die talenten programmas met al die nonoos die denken dat ze wat kunnen en dan die gespeelde verwondering van de jury , getver.

 10. Anoniem

  Goede score voor HGT! Maar nu nog afwachten of HGT de kijkers weet vast te houden volgende week, met AYNIL en Singing Bee er tegenover. Want Dancing Queen storte ook de week erna al in.

 11. Birgit Nieland

  Heb wel gekeken naar Got Talent. Leuk, maar heeeeel lang. Tijdens doorgezapt naar Doe Maar Normaal bij BNN. Was echt lachen, met Ruben van der meer en Birgit Schuurman en Arie Koomen. Leuk. 591.000 kijkers, wat best respectabel is voor nieuwe show op Nederland 3 tegenover TVSHOW en Got Talent.

 12. Thom

  Volgende week All you Need is Love en Singing Bee. Even kijken hoe de score van Holland Got Talent dan zijn.

 13. Mike

  Hoge cijfers voor SBS 6. Inderdaad ook hoger dan Idols, dat bij de liveshows gewoon nog maar een miljoen kijkers scoorde. SBS heeft nieuw succes in handen na De Nieuwe Uri Geller. Zelf heb ik een stukje gezien (voor het eerst SBS sinds Peter R. de Vries), en ik vond het best vermakelijk.

  Opgelicht was trouwens ook fantastisch met Medy Schellevis. Eindelijk hebben ze de dame te pakken. En ze liep gewoon mee naar het politiebureau!

 14. Ramazzoti

  Holland`s Got Talent is een hele leuk Show, en de cijfers volgende week zulleen alleen maar stijgen SBS gefeliciteerd

 15. Anoniem

  Ik ben het eens met Ramazzoti HGT overstijgt alle talentenjacht shows

 16. Wilders fan

  De meeste mensen hebben gisteren geen Televisie gekeken daarom scoorde Holland`s Got Talent alleen maar 1.3 miljoen kijkers want normaal kijken bijna 2 miljoen mensen naar opgelicht en gister maar 1.5 miljoen.

 17. Mohamed

  Wilders fan ik wil heel graag de Fitna Film bekijken maar kan nergens vinden kunt u mij even de link naar de film hier posten aub? ander mensen kunnen ook posten… Heel graag bedankt

 18. Sonja

  Mooie cijfers voor HGT, had het wel mooier verwacht qua uitstraling (de makers van Idols tenslotte). Was zeer vermakelijk om naar te kijken, RTL heeft uit paniek nog snel even een andere film geprogrammeerd maar het heeft niet mogen baten, jammer joh! De vrijdagavond blijft nog even gezellig van SBS en RTL is ‘m kwijt sinds het vertrek van Baantjer.

 19. P@trick

  Aan de kijkcijfers van HvNL zie je dat HGT begonnen is met heel veel nieuwsgierige kijkers en geindigd is met nog maar de helft van de kijkers en ik denk dat we volgende week pas echt kunnen zien of het een succes wordt of niet.
  Ik ben ook een kijker die het de voordeel van de twijfel gegeven heeft, maar zeker weet dat ik volgende week niet meer zal kijken.
  Wat een baggeruitzending met saaie en geen spectaculaire acts.
  sorry voor de beschrijving, maar dit waren echte campingacts en om daar nu twee uur naar te moeten gaan kijken??? Ik weet het niet.
  Dat we niet zulke spectaculaire acts moesten verwachten zoals in America en Engeland, okay, maar dat het zoooooo slecht zou zijn, had ik eigenlijk ook niet verwacht.

  TJa en RTL heeft het SBS deze week wel heel makkelijk gemaakt met deze film, dat wordt volgende week toch iets anders als AYNIL weer begint.

  KnowingYou heeft deze week behoorlijk minder kijkers omdat de gasten nu niet echt populair zijn bij een groot publiek.
  Ik heb dit de afgelopen weken ook gekeken, maar toen spraken de gasten mij ook aan, deze week heb ik snel weggezapt en dat hebben veel mensen gedaan denk ik.

 20. Anoniem

  RTL heeft gisteravond weer laten zien er nog altijd geen hol van te hebben begrepen door uit pure ANGST voor SBS het programma om te gooien… en ja ANGST, pure ANGST anders ga je je programma niet wanhopig om zitten gooien…. Ik dacht dat RTL wel geleerd van van haar kinderachtige gedrag rond de ijsdansoorlog maar ze doet het gewoon opnieuw. Op het laatste moment de boel omgooien omdat ze er van uit gaat dat haar programmering niet sterk genoeg is om op te boksen tegen SBS…. nog leuker is het dan als de film die zij ervoor in de plaats zet slechts de helft scoort van het SBS programma….. dus kijkertje gepest door met een andere film te komen dan in de gidsen staat en het resultaat: alsnog teleurstellende kijkcijfers…. kortom RTL herhaalt gewoon het kinderachtige gedrag van destijds en weet duidelijk nog steeds niet hoe het moet en het is onzin om te stellen dat dat zou komen doordat niemand TV zou hebben gekeken gisteravond omdat Opgelicht toevallig wat minder scoort…. Vraag me af of Dirty Dancing echt minder gescoord zou hebben dan Hitch. Als RTL sowieso geen vertrouwen in die film heeft waarom neemt ze het dan überhaubt op in haar programmering? RTL heeft gisteren laten zien met haar ronduit kinderachtige programma geschuif nog altijd schijt aan de kijker te hebben en niets te hebben geleerd van de vorige slag om de kijkcijfers…. het zwaar tegenvallende resultaat hebben zij dan ook dik verdiend…

 21. Anoniem

  @ Patrick negatieve energie willen we niet dus zorg dat je verdwijnt ga hulp zoeken voor jou depressie

 22. De echte kijker

  Om met de woorden van Cordon te spreken, Wie kan RTL een nekschot geven?

 23. P@trick

  @Post20
  ik heb ook niet gesnapt waarom RTL de film veranderd heeft, als het nu om n nieuwe film ging die ze als premiere konden aankondigen, maar dat was het ook al niet.
  Ik denk zelfs dat DirtyDancing meer kijkers getrokken zou hebben, deze film is toch heel aktueel nu door de musical en dat weet de doelgroep ook.
  dus eigenlijk heel jammer dat e een andere film geplaats hebben.

 24. Daan

  Wat heb ik mij gisteren lopen ergeren aan het publiek bij HGT. Ook de jury was niet echt om over naar huis te spreken… Daarentegen vond ik het Gerard wel verassend leuk doen!!! Weet iemand wat Viktor daar deed?:S

  Verder ga ik vanavond eerst IHVH kijken en daarna nog Groeten uit de Rimboe

 25. Anoniem

  Ik vond het wel erg goedkoop van SBS om bij HgT in het begin een Paul Potts kloon neer te zetten, en wie had dat publiek geinstrueerd om tijdens dit optreden te gaan staan voor een staande ovatie. Heel erg afgekeken van de Engelse versie.

 26. Anoniem

  hahahaha wat ben je valse post 22 hahaha maar je hebt wel gelijk

 27. Sander

  Volgende week kijk ik niet meer, dit was niks nieuws. Erg rommelig, kinderen werden tot de grond toe afgebrand,wat een kermis show was dit zeg. Ik wilde SBS nog het voordeel van de twijfel geven maar volgende week All you Need voor mij, en inderdaad die Paul Potts imitator aan het begin was echt armoe van de montage jongens van SBS. Kopieren doen ze goed bij SBS. Had ook wat meer kijkers verwacht moet ik zeggen

 28. Anoniem

  Daan Viktor Brand is de Special reporter van HGT

 29. Patrick

  Dat publiek was echt vreselijk, totaal geinstrueerd om als gekken door dat theater te vliegen, helemaal los te gaan. Zo goed waren de kandidaten ook niet

 30. Anoniem

  En jij Sander @, Bla bla bla bla bla dan kijk je toch lekker niet kopieren hahaha als je meer verstand hebt dan pas durf je reactie toe te voegen leeghoofd

 31. Jeffientje

  Ik vond het echt een super show!!! (HGT) Ik heb echt heel veel gelachen! Echt TOP TV!

  Greetz Jeffientje

 32. Mohamed

  kan iemand mij de link naar de Fitna film posten please?

 33. Dave van Free

  Ik ging vol verwachting zitten, maar alles wat ik zag was een regelrechte kopie van So you wannabee a Popstar. Zelfs het decor hadden ze weer van stal gehaald, ik denk dat ze het volgende week moeilijk gaan krijgen. ik zal in ieder geval niet meer kijken. Vond het veel te goedkoop, die Henk Jan Smit is ook vreselijk, en echt talent heeft holland niet zo te zien

 34. Anoniem

  Het was weer een goedkope baggershow, je kan merken dat het campingseizoen weer is begonnen

 35. Robie

  @ Dave van Free

  Heb je wel echt gekeken?

 36. Ramazzoti

  Ieder zijn mening zullen we dat respecteren en met een toontje lager dit mooi shoow te omschrijven… Ik vond het geweldig

 37. freddie

  De gemiddelde playbackshow op camping Bakkum is leuker om naar te kijken, ideetje voor SBS ?

 38. Anoniem

  Belachelijk dat er bijna 40 minuten reclame was in 120 minuten tijd! Je zit bijna naar meer reclame te kijken dan naar de show zelf. Wat me ook irriteerde was het lawaai van het publiek telkens, nou maar niet hopen dat dat gegil nog erger wordt in de liveshows (zie SYWBAP)

 39. @ Dave van Free

  Inderdaad, zoveel talent vond ik er ook niet bij zitten. Maar het is echt geen regelrechte kopie van so you wannabe a popstar. HGT zat wel wat beter in elkaar gelukkig (maar dat is ook niet zo moeilijk in vergelijking met so you wannabe a popstar).

 40. Tetje

  Die show is natuurlijk een grote zak met lucht maar er moet nou eenmaal iets de ether in. Gerard is onderhand te goed geworden om bij SBS te werken, las ie eerst nog wat knullig van een autocue af, nu profileert ie zich als een leuke vlotte boeiende presentator. Wat die 60 jarige Patricia Graai daar nou bij moest is me een raadsel. Als ze niet zo zwaar opgespoten en plastisch gemodelleerd was en er geen centimetersdikke plamuurlaag op ligt en haar Big Hair voor meer dan de helft van een ander is, zou je ze niet meer herkennen. En kennis van zaken heeft ze al helemaal niet. Maargoed, ze heeft weer even wat om handen en ze krijgt weer een smak geld om niets en daar gaat het natuurlijk om. Maar sommigen hier zullen het wel weer een ‘prestatie’ van haar vinden.

 41. Ellen

  Wat een baggershow was t

 42. Jeffientje

  Heel veel mensen op dit ‘Forum’ hebben volgensmijn HGT helemaal niet gezien! (en als jullie het wel hebben gezien is het 5 minuten) Jullie zitten weer zo als gewoonlijk SBS6 weer helemaal af te kraken! Dit vind ik gewoon erg DOM! Waarom doen jullie zo? HGT was in 3 woorden grappig, spannend en ontroerend. Als jullie niet helemaal naar HGT kijken kunnen jullie toch helemaal geen goed oordeel geven. Laat dan A.U.B. je reacties weg.! ALVAST BEDANKT

  Greetz Jeffientje

 43. Daan

  Het viel me wel op dat Gerard het wel top deed (en ik ben eigenlijk totáál géén Geer-fan…).

 44. tosti

  Ik vond Hollands Got Talent echt leuk!
  Had het niet verwacht.

 45. Anoniem

  Ik ben het eens met post 40, de reclameblok bij SBS is echt heel irritant duurt zo lang mede daardoor zal SBS nooit een top zender worden maar ondanks alles was wel een mooi show om naar te kijker en ik denk echt dat volgende week zelfs 1.6 miljoen kijkers kan opleveren

 46. Mart

  HGT viel me erg mee, was een leuke show.

  Vanavond:
  20.00-21.30 Ik hou van Holland (Rtl4)
  21.40-22.30 Groeten uit de rimboe (Sbs6)
  22.30-00.00 Rtl voetbal (rtl4)

  Mijn kijkcijfer voorspelling:

  Mooi weer de leeuw 1.840.000
  Deadline: 650.000
  Raymann is laat 712.000
  studio sport: 465.000

  Ik hou van holland 1.560.000
  Weekend miljonairs 1.250.000
  Rtl voetbal: 1.175.000

  Dancing Queen (finale) 822.000
  Groeten uit de rimboe: 1.678.000
  Uitslag dancing queen (door de goede lead-in) 1.045.000
  HVNL: 1.080.000

 47. Anoniem

  Ik hou van Holland 1.5 miljoen kijkers hahahahaha Mart Mart hoe moeten we verder met jou

 48. Pieter 1

  Mijn voorspelling:

  Mooi weer de leeuw: 1.790.000
  Ik hou van holland: 1.396.000
  Weekend miljonairs: 1.299.000
  rtl Voetbal: 965.000
  Dancing queen: 805.000
  Dancing queen uitslag: 968.000
  Groeten uit de Rimboe: 1.650.000
  HvNL: 1.296.000
  Studio sport: 569.000

 49. Anoniem

  @ post 42 Jeffientje
  Wat is dat nou weer voor rare opmerking, dus iedereen die wel langer dan 5 minuten gekeken zou hebben moet het wel leuk gevonden hebben?

 50. Anoniem

  @ jeffientje
  nou, ik heb WEL de hele show gezien en moet echt zeggen dat IK t niks vond, ieder zijn eigen mening toch ?

 51. Anoniem

  RTL5 zondag
  2030 Heroes
  2130 Bones
  2230 24

 52. Anoniem

  Peter 1 post 48 @, ik ga accord met jou voorspellingen denk precies dezelfde

 53. Mart

  HGT was super!
  Rtl4 gaat het moeilijk krijgen volgende week, denk dat HGT juist in kijkcijfers toe zal nemen en dat aynil en singing bee wel eens tegen kunnen vallen. Ze hadden beter de maadag en vrijdag kunnen omwisselen. Het zijn 2 dure programma’s en die moet je gewoon op de goede dag neerzetten om een flop te voorkomen, maarja blijkbaar zien ze het niet.

 54. Stefan

  GTST haalt voor het eerst dit jaar onder de miljoen kijkers, toch weten ze zich nog redelijk staande te houden.

  Zo gek is dat niet, 1,5 mljn kijkers voor IHVH. En ik denk dat Groeten uit de rimboe wel iets minder dan 1,6 mljn kijkers zal halen, de concurentie is groot, en ze hebben geen goede lead-in wat voorgaande series wel zo was, (SDOHI)

 55. Anoniem

  MWDL: 1.800.000
  Deadline: 700.000

  IHVH: 1.500.000
  LWM: 1.500.000
  RTL Voetbal: 1.100.000

  DQ: 900.000
  Groeten uit de rimboe: 1.100.000
  DQ uitslag: 1.100.000
  HVNL: 1.100.000

 56. Jantje

  Ik was Pieter 1.
  Sorry dat ik niet m`n eigen naam gebruikte (post 48)
  Had er extra 1 achter gezet voor het geval dat er nog een Pieter was;)
  Maar dat zijn dus mijn voorspellingen ;)

 57. RTL GJ

  MWDL: 1.670.000
  Deadline: 900.000

  IHVH: 1.6500.000
  LWM: 1.8900.000
  RTL Voetbal: 1.400.000

  DQ: 770.000
  Groeten uit de rimboe: 890.000
  DQ uitslag: 999.000
  HVNL: 880.000

 58. Tetje

  @ Jeffientje : langer dan de reclame heb ik niet gekeken, want ik had het al gezien. Geer en Patries, Henk en genoeg ‘artiesten’ om me nu al op AYNIL te verheugen volgende week. Zonde van Geer.

 59. Anoniem

  @ post 58
  Ja, Geer verdient zo langzamerhand een beter programma dan dit gedrocht.

 60. ikkuh

  Ik heb gehoord dat Geert Hoes gister Shownieuws vroege editie presenteerde. Iemand die het gezien heeft en zo ja; weet je ook of hij vaste presenttor blijft?

 61. ©hiel

  Zag m eerder deze week ook; erg slecht! Wel grappig :)

 62. Anoniem

  jah ik heb shownieuws gezien! met Geert, volgensmij is hij nu vaste presentator of alleen invaller ofzo.

  Greetz Jeffientje

 63. Anoniem

  @ Chiel

  Show Nieuws word kwampachtig ‘leuk’ gepresenteerd. Zo warende de toespelingen tussen Patty en Geert afgelopen vrijdag te overdreven ingestudeerd, en dat Piet Paulusma, Patty lief kozend ‘Pat’ noemt is ergens behoorlijk walgelijk :lol:

  Maar eerlijk is eerlijk, Geert Hoes is een leuker aanzicht dan HJ Smits, Gerard Joling of die andere blonde die mee deed aan SYWBAP (Celeberty versie) ‘whats his name again’ :P En leuk dat hij zich na het einde van Lotte (mede dankzij SDOHI) zich bij SBS6 naar binnen heeft weten te likken, anders was hij stilletjes afgegaan …

 64. hans

  de eerste aflevering van dancing queen ,keken 1,2 miljoen mensen,daarna elke week minder kijkers…..
  als ik sbs was zou ik nog maar niet tevroeg juichen of een persbericht de deur uit doen(wat ze normaal nog al snel doen) en zou ik eerst is afwachten hoe dit programma volgende week scoort!.

 65. Puk

  Bij Lotte was Geert wel leuk, hoewel? Lotte was in zn totaal natuurlijk leuk, die rol die hij speelde lijkt mij hem in het echt ook op het lijf geschreven.
  Want wie kwam er telkens iedere keer weer bij de dames Dancin Queen om het hoekje kijken? Ja hoor: Geert.

 66. MediaOpinions

  Ik heb een stukje geschreven over Holland’s Got Talent en SBS6 in het algemeen. Veel leesplezier!

 67. Tim20

  @ post 38.
  En dat gejuich en gegil heb je niet bij de live-shows van de RTL-shows?
  Denk aan Idols, X-factor, Dancing with the Stars, Dancing on Ice en al HELEMAAL Ik Hou Van Holland.
  Dat is alléén maar gejuich, geschreeuw en gegil. Echt vreselijk
  Totaal onterecht dat je met het verwijt ‘lawaai en gegil’ komt bij HGT. Tja, je moet toch IETS hebben om SBS6 af te kraken?
  Als je SBS6 en HGT zó wilt neerzetten, ben je niet goed bezig.

  Al met al: HGT: Vernieuwend, anders, leuk, hilarisch, spraakmakend en gewoon PRACHTIG om naar te kijken!

 68. mark

  Dat Dirty Dancing vrijdag niet kwam heeft gewoon met een rechtenkwestie te maken!!! Er is net een 20th anniversary edition op DVD uitgekomen en die moet ook nog verkocht worden. Bovendien bezit SBS nog de rechten van Dirty Dancing, dus hoe RTl daar aan is gekomen weet ik ook niet. Dirty Dancing II is gewoon een flop, die durven ze niet op prime time neer te zetten. Allemaal opgekochte rommel van Talpa wat RTL ineens week in week uit uitzendt.

  GTST scoort op vrijdag altijd een stuk minder, zat laatst nog een paar keer rond de 800.000 (!). Misschien dat de doelgroep dan uitgaat???

  Dat Knowing Me Knowing You nu stukken lager was, komt door de gasten: rappers, en die trekken nou niet veel kijkers.

 69. Anoniem

  28-03: Hitch 716.000 kijkers
  21-03: Titanic 859.000 kijkers
  14-03: Patriot 711.000 kijkers
  07-03: King Kong 944.000 kijkers
  29-02: Around the world in 80 days 718.000 kijkers
  22-02: The Legend of Zorro 854.000 kijkers
  15-02: Two Brothers 829.000 kijkers
  08-02: Sahara 1.188.000 kijkers
  01-02: Erin Brockovich 788.000 kijkers
  25-01: Son of the Mask 589.000 kijkers
  18-01: Peter Pan 678.000 kijkers
  11-01: Family Man 1.120.000 kijkers
  04-01: The Day After Tomorrow 1.294.000 kijkers
  28-12: Love Actually 1.416.000 kijkers
  21-12: Shrek 1.116.000 kijkers
  14-12: Rat Race 773.000 kijkers

  Gemiddeld keken er 912.000 mensen afgelopen 16 weken naar de vrijdagavond van RTL4.
  De film met de meeste kijkers was Love Actually (28-12) met 1.416.000 kijkers.
  De film met de minste kijkers was Son of the Mask (25-01) met 589.000 kijkers.

 70. michael ver zeijl

  hallo ik ben michel en ik ben 77 jaar en ik kom uit Den Haag en ik vindt je heel erg leuk en engamege sen matemtoke ton cnfjflns mnvihhdglj bkjfbbfb b jkbkb b bbbgf gdghjgggdldgdkjhjgdoigo8jtuteokkodjokjmmcjdkoorlrkfoooddjmfdnndnmdndnn,,dnd,,..snddvsbbbvmnbc jjdnbdgudbdnngdnbdvbvdhvd vvdnnndbdd dvfvhf vvcvmhs cvbb c hv zvhzhc vz v cfbhhbs dhd abia vbobslklklff v zdood f finbkjbb bids bbdsivdl fdfdooddoodddooddoooddddodoodoododoodoodoodoodoodoodoodoodoododdodoodoodoodod

 71. michael ver zeijl

  Reactie op michael ver zeijl: nyujtn fhgb

 72. michael ver zeijl

  Reactie op michael ver zeijl:

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.