Grazia’s Hilmar Mulder in Next Top Model: ‘Superervaring’

De wekelijkse fashion glossy Grazia en Holland’s Next Top Model bundelen hun krachten. Hilmar Mulder, hoofdredacteur van de wekelijkse uitgave Grazia neemt vanaf het vierde seizoen – dat vanavond start – zitting in de jury van Holland’s Next Top Model. Hilmar Mulder is de waardige opvolger van Karin Swerink (Glamour). De winnares van Top Model zal nu op de cover van Grazia prijken. “Meedoen met Holland’s Next Topmodel als jurylid is absoluut een superervaring“, zegt Hilmar Mulder over haar komst.

Karin Swerink’s vertrek en de komst van Hilmar Mulder betekent dat de winnares van Holland’s Next Top Model niet op de cover van Glamour, maar op de cover van Grazia te zien zal zijn. Waar Glamour het niet meer zag zitten, heeft Grazia veel vertrouwen in de samenwerking. “Door de weekfrequentie kan Grazia snel inspelen op actuele verhaallijnen en ontwikkelingen in het programma. Op maandag is de reality show op televisie en op woensdag staat de achtergrondinformatie in het blad.”

Daphne Deckers opent het vierde seizoen van Holland’s Next Top Model vanavond 31 maart op RTL 5. Vertrouwde juryleden zijn journalist Rosalie van Breemen, catwalk coach Mariana Verkerk en topfotograaf Philip Riches. Hilmar Mulder vindt het een mooie ervaring om in de jury plaats te nemen. “Niet alleen omdat je een kijkje krijgt achter de schermen van een succesvol tv-programma maar vooral omdat er in de vierde serie van Holland’s Next Top Model heel veel mooie meiden zitten met echt topmodellenpotentie. Je ziet ze in de loop van de afleveringen echt ‘groeien’.

Naast Hilmar is ook Thijs Willekes nieuw in de jury. De stylist van LookingGood en de hoofdvisagist van ICI Paris XL volgt Hildo Groen (visagist L’Oréal) op. Ook dit heeft te maken met een wisseling van sponsors. L’Oréal vond Holland’s Next Top Model niet meer in het plaatje passen. De winnares zal nu geen reclamecampagne voor L’Oréal verzorgen, maar is vier maanden het gezicht van ICI Paris XL.

Holland’s Next Top Model 4 gaat om 20.30 uur in première op RTL 5. Elf jonge meiden strijden weer om de felbegeerde titel Holland’s Next Top Model. De winnares komt op de cover van de wekelijkse glossy Grazia. Daarnaast ontvangt zij een contract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters the Agency én is zij vier maanden lang het gezicht van ICI PARIS XL Beauty Channel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen