BNN start met opnames televisieserie ‘Het Schnitzelparadijs’

Geplaatst op ma 31 mrt 2008 om 12:34

Op 2 april starten op locatie in Amsterdam de opnames van de nieuwe televisieserie Het Schnitzelparadijs. De tiendelige serie is gebaseerd op de gelijknamige bioscoophit uit 2005. Dat meldt BNN vandaag. Een groot aantal acteurs uit de film zoals Tygo Gernandt, Yahya Gier, Gürkan Küçüksentürk en Mischa Hulshof zijn ook te zien in de tv-serie. Het Schnitzelparadijs wordt in het najaar 2008 uitgezonden bij BNN op Nederland 3. “De stijl van de serie past goed bij BNN.”

De spoelkeuken van De Blauwe Gier, beter bekend als het Schnitzelparadijs, is de plek waar je terecht komt als je echt niets anders kunt. De multiculturele komedie gaat net als de film over de keukenploeg van dit befaamde restaurant. De zwarte humor en de verschillen in cultuur en levenshouding zorgen voor absurdistische situaties.

Pim Castelijn, directeur Televisie bij BNN, denkt met de serie ‘Het Schnitzelparadijs’ een breed kijkerspubliek aan te spreken, met nadruk op jongeren. “Het uitgangspunt en de stijl van de serie passen goed bij het profiel van BNN. Met Het Schnitzelparadijs heeft BNN een potentiële hitserie in handen: een geweldige cast, veel humor en een verhaal dat een breed jong publiek zal aanspreken”, aldus Castelijn.

De serie ‘Het Schnitzelparadijs’ wordt net als de film geproduceerd door Lemming Film. De regie is in handen van Marco van Geffen en Arne Toonen.
4 Reacties op “BNN start met opnames televisieserie ‘Het Schnitzelparadijs’”


 1. Anoniem

  Oh ja, maak dan gewoon nog een seizoen Shoef Shoef

 2. Jeroen

  Voor een nederlandse film vond ik
  het schnitzelparadijs best aardig.
  Ik zit alleen niet te wachten op een serie.

 3. michel

  lijkt me erg leuk! mogen ze ook met alles is liefde doen!

 4. Tim20

  Een van de slechtste films die ik ooit gezien heb.
  Daarom kan de serie nog wel leuk worden, maar ik zie het somber in.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.