Gordon: ‘Nathalie benadeeld tijdens promotietour’

Nathalie en Nikki gingen de afgelopen week voor Idols op promotietournee door Nederland. Eén dag na de halve finale – op zondag – stond voor de twee finalisten een optreden in hun woonplaats op het programma. Waar Nikki midden in het centrum van Sint-Oedenrode te zien was, werd Nathalie op een afbraakterrein gezet. “Dat was niet heel erg leuk“, vertelt jurylid van Idols Gordon. “Nathalie was op een soort afbraakterrein in Rotterdam gezet waar nog geen 300 mensen waren op komen dagen.

Gordon: “Het is natuurlijk ontzettend spannend aan het worden. De meiden zijn op een enorme promotietour gegaan de afgelopen week. Wat niet heel erg leuk was, was dat ze Nathalie op een soort afbraakterrein in Rotterdam hadden gezet waar geen 300 mensen waren op komen dagen. In Sint-Oedenrode waren meer dan 10.000 mensen. Dat was echt een pijnlijk contrast. Dat zal ook te zien zijn morgenavond in de uitzending. Ik hoop dat ze die beelden toch een beetje op hebben kalevateren voor Nathalie, want het is niet heel erg leuk als je onder een soort brug staat met een handjevol mensen die voor je staan te juichen. Het was verkeerd gepland.

Voor de Idols-finale werd een ‘internationale artiest’ aangekondigd. Voor het slot zijn echter alleen Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom aangekondigd. “Er was sprake van Duran Duran, maar dat is op het laatste moment afgeblazen. Dat is volgens mij Trijntje geworden“, verklapte Gordon vrijdag in Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen