Gordon: ‘Leuk dat Nederland straks zingend voor de buis zit’

Geplaatst op do 27 mrt 2008 om 10:39

RTL 4 start op vrijdag 4 april met de acht- delige reeks van het muzikale Singing Bee. Op Oudejaarsavond werd de show met succes geïntroduceerd. Ruim 1,1 miljoen kijkers stemden die avond af op Singing Bee. “Het is een leuk idee dat Nederland straks zingend voor de buis zit. Mensen worden zich eindelijk bewust van de teksten die ze vroeger vaak fout meegezongen hebben. Singing Bee zal zeker een hoog gezelligheidsgehalte geven in de Nederlandse woonkamer“, zegt Gordon enthousiast.

In Singing Bee gaat het erom zoveel mogelijk songteksten uit het hoofd te kennen. De kandidaten krijgen de opdracht om door te zingen als de muziek stopt. Zuiver zingen is daarbij niet het belangrijkste, wel cruciaal is welke teksten ze ten gehore brengen. “De muzikale strijd in ‘Singing Bee’ zorgt voor een uur lang pure vrolijkheid.”

All You Need Is Love (20.30 uur) en Singing Bee (21.30 uur) vormen vanaf volgende week vrijdag 4 april gezamenlijk de nieuwe vrijdagavond van RTL 4. De programma’s concurreren rechtstreeks met de combinatie Vermist en TV Show op Nederland 1 en de nieuwe twee uur durende show Holland’s Got Talent van Gerard Joling.
20 Reacties op “Gordon: ‘Leuk dat Nederland straks zingend voor de buis zit’”


 1. !#Michael#!

  RTL4 bied een goed tegenwicht tegen over de Got talent en Vermist. Gok op 1.2/1.3mln voor Robert en 1.1/1.2mln voor gorden. 1.3,ln voor got talent en 1.3mln voor Jaap en Ivo

  Moet lukken, de zaterdag gaf al aan dat drie topformats best tegen over elkaar konden staan :)

 2. P@trick

  @!#Michael#!
  Je hebt duidelijk kenbaar gemaakt dat jij een fan bent van Hollands Got Talent en je blijft er vol in geloven(dat siert je), ik moet zeggen ik vind het ook enorm leuk, zeker als je de filmpjes ziet in america en engeland, alleen ben ik heel erg benieuwd hoe het Nederlandse volk hierop reageerd.
  Ik vind het jammer dat SBS bij gebrek aan een ander format dit meteen na Idols en Dancing Queen neer gezet heeft en niet even gewacht heeft een paar maanden, want ik ben bang dat Nederland nu misschien helemaal geen zin meer heeft in een talentenjacht.
  We zullen zien vrijdag.

  Ik ben ook heel benieuwd wat de RTL4 avond gaat doen, als het goed uitpakt dan heeft Gordon in ieder geval een goede lead in.

 3. Anoniem

  ah nee he? Gordon op tv vreselijk , en laten we eerlijk zijn Singing Bee zal echt niet scoren 700 gemiddeld Gordon is niet sterk genoeg voor miljoen kijkers te ordinair, te valse en te slecht verschijning en op de oudejaarsavond heeft het 1 miljoen kijkers getrokken met de herhaling de een kwartie later werd uitgezonden

 4. Anoniem

  @Anoniem
  Op oudejaars avond heeft het zelfs OVER de miljoen kijkers gehaald, zonder een herhaling.

 5. !#Michael#!

  @ Anoniem

  Check je bronnen! Singing Bee had met oudejaars avond (tegen over MJDL) 1.1mln kijkers en de middernacht herhaling trok nog eens zo’n 350dznd kijkers. Ze hadden de herhaling en de reguliere episode als 1 programma gerekent, wat voor 4(!) uur uitkwam op 850dznd kijkers, 1.1mln voor de reguliere en 350dznd voor de herhaling!

  Trouwens het 1e seizoen van Over de Vloer was een miljoenen klapper (volgens de dvd-hoes 1.7mln kijkers, zal wel met hh zijn geweest, dus 1.1/1.2mln voor de reguliere afleveringen ofzo), Gordons humor bereikt dus wel miljoenen kijkers!

  En op Oudejaars avond was de concurentie minstens zo heftig als die op een reguliere vrijdag zou zijn! Ik denk dat AYNL en SB best succes vol worden op de vrijdag!

 6. Anoniem

  met RTL freakjes als Post 4 en de ziek michael valt niet te discuseren, post4 waar je de onzin vandaan? doe normaal

 7. Jantje

  Nu moet ik dus kiezen tussen All You Need Is Love en Holland’s Got Talent.
  Moeilijke keuze!

 8. Anoniem

  Lijkt me niet Jantje All you need is love is verleden tijd en je kunt ook de hernaling kijken rtl8 en Holland`s Got Tallent is nieuwe leuke gezellig familie show… Dus kijken

 9. Anoniem

  http://www.mediacourant.nl/?p=4597

  Het bewijs over de resulaten van ‘Staatsloterij Oudejaarsloterij: Singing Bee’ signed sealed and delivered :lol:

 10. g

  hollands got talent is de zoveelste grote show van sbs die door joling (net zo ordinair als gordon) ge presenteerd word…rtl bied nog afwisseling door grote namen af te wisselen zoals…linda,irene,carlo,caroline,robert,martijn ennnn wendy! en wat bied sbs6? gerard en nance…pfff….enne dan nog wat sbs gebruikt rtl en de kro in hun promo….KUNNEN ZE NOU WERKELIJK NIET EENS ZELF EEN SUCCES PROGRAMMA NEERZETTEN???????????????????????

  LANG LEVE ALL YOU NEED Is LOVE en SINGING BEE!

 11. mark

  RTL 4 wordt al bang voor de SBS 6 vrijdagavond: morgen gaan ze ineens de blockbuster Hitch met Will Smith uitzenden i.p.v. ouwe meuk Dirty Dancing. Ik denk dat Hitch ook niet meer dan 800.000 gaat trekken (was eerder op RTL 5 in 2007 geloof ik iets van 700.000).

 12. Ramazotti

  Ieder zijn mening post 10 ik denk dat Holland`s Got Talent heel hoog zal scoren want het is echet een hele leuk familie show, ik ben ook mee eens dat SBS een tekort heb aan presentatoren en ze laten mensen als Robert ten brink zomaar overstappen naar RTL vind ik domme en ze zijn bij SBS ook gierig maar deze keer hebben ze echt groots uitgepakt echt heel mooi en Gordon is echt wel iets TE ordinair en ziet ook slechter in elkaar dan Joling lees een keer een van Gordon`s columm kom je snel achter hoe zuur die mannetje kan zijn.

 13. Anoniem

  ‘Leuk dat Nederland straks zingend voor de buis zit’ zegr Gordon.
  Het inmiddels overgewaardeerde arrogantje van de Nederlandse flubberbiz. Man ga naar je vriend en val ons niet lastig met je a-sociale gedrag.

 14. frank

  heeee
  All You Need Is Love is op Vrijdag 20:30 uur op RTL 4
  er komt NIET een HH

  Singing Bee vrijdag 21:30 uur op RTL 4
  De HH vanaf mei elke zondag 23:00 uur op RTL 4
  Meteen na Miljoenenjacht.

  en Hollang got talent kun je Binnekort via internet terug kijken

  http://www.hollandgottalent.nl/

  GR Frank

 15. Johan B.

  Helemaal niet moeilijk om te kiezen. Gewoon “Top Gear” kijken op Veronica.
  En in de reklame natuurlijk zappen naar het voetbal op RTL7.

 16. Mart

  Jammer dat rtl deze topprogrammering recht tegenover het amusement zet van sbs6. Denk zelf dat ik toch voor hollands got talent kies. Programma’s van gorson vind ik wel aardig maar er staat steeds iets beters tegenover. Tegenover gillend naar huis, peking express en tegenover singing bee nu hollands got talent.
  Was beter geweest als rtl4 niet voor dezelfde doelgroep zou kiezen als sbs6 en ned3 o de vrijdag maar de vrijdag en maandag hadden gewisseld.
  Voorspelling voor programmering zoals die is:
  Vrijdag:
  20.30-21.30 all you need is love: 850.000
  21.30-22.30 Singing Bee:675.000
  Maandag:
  20.30-21.30 CSI: gemiddeld 950.000
  21.30-22.30 Mistresses: 400.000 (moet gewoon weg)

  Ik zou het zo doen:
  Maandag
  20.30-21.30 All you need is love: 1.250.000
  21.30-22.30 Singing Bee 950.000
  Vrijdag:
  20.30-21.30: CSI 950.000
  21.30-23.30 Film 800.000 tot 1.200.000
  En dan grijpstra en de gioer van de vrijdag naar de woensdag op de plek van brothers en sisters, en brothers en sisters naar rtl8

 17. Erik

  jah ik gok dat all you need is love wel 1,4 miljoen kijkers gaat krijgen en sing in bee 877:000. Verder zal grijpstra en de gier niet meer dan 443.000 kijkers halen denk ik. dit zijn namenlijk herhalingen van een jaar geleden. vraag me af of er nog een nieuw seizoen komen gaat. er zijn 8 afleveringen met valdamar uitgezonden en zover ik weet waren er 13 opgenomen dus er moeten zobieso nog 5 nieuwe afleveringen liggen.

 18. Anoniem

  En Fitna staat op liveleak…

 19. JB

  All you need is love in een andere vorm, tegenover vermist en hollands got talent. Ik vraag me af of het gaat werken. Singing Bee kon nog wel wat aangescherpt worden. Hopelijk hebben ze afscheid genomen van het lelijke lettertype onderin, en zorgen ze ervoor dat er vaart en sfeer behouden blijft. Voorlopig kijk ik naar HGT.

 20. benny

  die home van gordon en jolink moeten van de buis stelletje met sterallures, jonge wat een kwallen eerste klas.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.