Gordon: ‘Leuk dat Nederland straks zingend voor de buis zit’

RTL 4 start op vrijdag 4 april met de acht- delige reeks van het muzikale Singing Bee. Op Oudejaarsavond werd de show met succes geïntroduceerd. Ruim 1,1 miljoen kijkers stemden die avond af op Singing Bee. “Het is een leuk idee dat Nederland straks zingend voor de buis zit. Mensen worden zich eindelijk bewust van de teksten die ze vroeger vaak fout meegezongen hebben. Singing Bee zal zeker een hoog gezelligheidsgehalte geven in de Nederlandse woonkamer“, zegt Gordon enthousiast.

In Singing Bee gaat het erom zoveel mogelijk songteksten uit het hoofd te kennen. De kandidaten krijgen de opdracht om door te zingen als de muziek stopt. Zuiver zingen is daarbij niet het belangrijkste, wel cruciaal is welke teksten ze ten gehore brengen. “De muzikale strijd in ‘Singing Bee’ zorgt voor een uur lang pure vrolijkheid.”

All You Need Is Love (20.30 uur) en Singing Bee (21.30 uur) vormen vanaf volgende week vrijdag 4 april gezamenlijk de nieuwe vrijdagavond van RTL 4. De programma’s concurreren rechtstreeks met de combinatie Vermist en TV Show op Nederland 1 en de nieuwe twee uur durende show Holland’s Got Talent van Gerard Joling.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen