Finale America’s Next Top Model; winnares in Jensen

Tyra Banks maakt vanavond de winnaar bekend van America’s Next Top Model 8. Is het de blonde Renee, de exotische Jaslene of weet Natasha de felbegeerde titel in de wacht weet te slepen? “Twaalf weken lang hebben honderdduizenden fans in spanning gezeten“, aldus een woordvoerster van televisiezender RTL 5. Eén ding is zeker: de nieuwe ’top model’ is vanavond ‘exclusief’ te gast in het programma van Robert Jensen. “Robert interviewt de nieuwe ster uitgebreid over haar nieuwe titel.

In de finale van de achtste editie van America’s Next Top Model moeten Renee, Jaslene en Natasha poseren voor een fotoshoot van Covergirl. Daarnaast nemen ze een commercial op. CariDee (foto), de winnares van de vorige editie, helpt de kandidaten.

De winnares van America’s Next Top Model is vanavond om 22.30 uur te gast bij Jensen. “Robert gaat deze nieuwe ster aan het modellenfirmament uitgebreid interviewen over haar nieuwe titel, haar relatie tot de andere kandidaten, haar beginnende carrière en haar verstandhouding met supermodel en presentatrice Tyra Banks.”

Over een week begint Holland’s Next Top Model. “Was het in de vorige reeks nog behoorlijk afzien voor de modellen in spé in de afgelegen loods waar zij verbleven, ditmaal worden de dames ondergedompeld in luxe en verblijven zij in een zeer comfortabel appartement voorzien van alle gemakken: de Top Model Mansion.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen