Char Margolis reageert dinsdag op Zembla-uitzending

Medium Char Magolis zal morgen (25 maart) in De Telegraaf reageren op de beschuldigingen van Zembla (Vara) dat de Amerikaanse verhaaltjes verkoopt. Journaliste Wilma Nanninga zal een interview met Char afnemen. Dat staat vandaag in de krant te lezen. Wilma weet niet wat ze van de uitzending van Zembla moet denken. “Waren er zure journalisten aan het werk of is er echt iets blootgelegd? Ik ga iets doen waar de onderzoekers van Zembla niet aan toekwamen. Ik bel Char.

Wilma: “Ze wilden Char de uitzending niet van tevoren laten zien en dus kon ze niet reageren. Ik bel Char vandaag. En wat zij zegt, staat morgenochtend in deze krant...”

Char heeft meerdere keren een reading voor Wilma gedaan. “Vorig jaar waren we in Los Angeles weer bij Char op bezoek. Ze had een grasveld vol overledenen, maar één bracht mijn bloednuchtere echtgenoot in tranen. Weer iemand waar we niet aan hadden gedacht, en iemand die echt niet te vinden is op internet. ‘Wie is Jaap?’ vroeg Char na het gebruikelijke gegoochel met letters aan hem. ‘Hij laat me een verminkte hand zijn. Hij is bij jouw vader en ze drinken bier.’ Mijn echtgenoot schoot vol. Zijn oom Jaap had in zijn jeugd tussen een machine gezeten en sindsdien een verminkte hand. Hij was de beste vriend van zijn vader. Dat kon ze niet weten…

Het interview met Char Margolis is morgen te lezen in De Telegraaf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen