Dyanne Beekman stopt per direct met Passion for Fashion

Foto: Wouter van den BrinkStyliste Dyanne Beekman stopt met het televisieprogramma Passion for Fashion op NET 5. Ze moet herstellen van een zware hersenschudding. Dat zei Dyanne Beekman vrijdag in RTL Boulevard. Een paar weken geleden struikelde ze over haar hond en sindsdien heeft ze allerlei klachten. “Ik heb inderdaad de knoop moeten doorhakken om het programma niet te doen, omdat mijn gezondheid het niet aan kan“, vertelt Dyanne. “Een programma dragen gaat gewoon niet. Het kan gewoon niet.

Dyanne Beekman over de val: “Ik kan het je niet uitleggen, maar het is zo ongelooflijk hard geweest, dat als ik terug ga naar dat moment: dan word ik kotsmisselijk.”

Inmiddels is het al vier weken na de val. “Ik bleef maar bij het ziekenhuis komen. De arts zei: ‘Als jij geen rust neemt. Als jij echt niet je agenda aan gaat passen aan dat wat je hebt, dan gaat over anderhalve week het licht uit’. Doordat ik toch last bleef houden en heel snel moe was, ging ik terug naar het ziekenhuis. Er is opnieuw een scan gemaakt. Daaruit kwam dat de hersenschudding zwaarder was dan gedacht.”

Passion for Fashion gaat dit seizoen niet door met Dyanne. “Ik heb één aflevering gemaakt en daarin zie je wel terug dat ik aan mijn overdosis medicatie zat. Het kan gewoon niet. Nu moet ik drie maanden gewoon heel erg rustig aan gaan doen. Twee, drie afspraken op een dag gaat best wel. Een programma dragen gaat gewoon niet.”

Daar Passion for Fashion een gesponsord vervanger is, moet het programma wel gewoon doorgaan. De makers zoeken dan ook naar een nieuwe presentatrice.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen