Dyanne Beekman stopt per direct met Passion for Fashion

Geplaatst op za 29 mrt 2008 om 11:53

Foto: Wouter van den BrinkStyliste Dyanne Beekman stopt met het televisieprogramma Passion for Fashion op NET 5. Ze moet herstellen van een zware hersenschudding. Dat zei Dyanne Beekman vrijdag in RTL Boulevard. Een paar weken geleden struikelde ze over haar hond en sindsdien heeft ze allerlei klachten. “Ik heb inderdaad de knoop moeten doorhakken om het programma niet te doen, omdat mijn gezondheid het niet aan kan“, vertelt Dyanne. “Een programma dragen gaat gewoon niet. Het kan gewoon niet.

Dyanne Beekman over de val: “Ik kan het je niet uitleggen, maar het is zo ongelooflijk hard geweest, dat als ik terug ga naar dat moment: dan word ik kotsmisselijk.”

Inmiddels is het al vier weken na de val. “Ik bleef maar bij het ziekenhuis komen. De arts zei: ‘Als jij geen rust neemt. Als jij echt niet je agenda aan gaat passen aan dat wat je hebt, dan gaat over anderhalve week het licht uit’. Doordat ik toch last bleef houden en heel snel moe was, ging ik terug naar het ziekenhuis. Er is opnieuw een scan gemaakt. Daaruit kwam dat de hersenschudding zwaarder was dan gedacht.”

Passion for Fashion gaat dit seizoen niet door met Dyanne. “Ik heb één aflevering gemaakt en daarin zie je wel terug dat ik aan mijn overdosis medicatie zat. Het kan gewoon niet. Nu moet ik drie maanden gewoon heel erg rustig aan gaan doen. Twee, drie afspraken op een dag gaat best wel. Een programma dragen gaat gewoon niet.”

Daar Passion for Fashion een gesponsord vervanger is, moet het programma wel gewoon doorgaan. De makers zoeken dan ook naar een nieuwe presentatrice.
13 Reacties op “Dyanne Beekman stopt per direct met Passion for Fashion”


 1. Anoniem

  Hoeveel mensen kijken naar haar Programma??? ik zou niet weten maar niets eens 100 duizend denk ik

 2. bluffy

  sterkte!

 3. yossarian

  “Een paar weken geleden struikelde ze over haar hond en [..”

  Je mag er eigenlijk niet om lachen, maar stiekem deed ik dat wel.

  Beterschap!, dame ;)

 4. Sebas

  P4F scoort altijd rond de 250k-350k… Fabienne zit weer op de bank…misschien iets voor haar? Zolang ze Rosanna Lima maar thuis laten :d

 5. Tjeerd

  @yossarian

  Je bent echt harteloos en a-sociaal.

 6. Puk

  Ze heeft er anders wel kijk op en dat is bij Fabienne en Rosanna nog maar de vraag. Of ze moet als spreekbuis fungeren van mensen die het beter weten, in dat geval maakt het niet uit. En beterschap hoor Dyanne.

 7. yossarian

  @Tjeerd: jij zegt het, dus zal het wel zo zijn..

 8. Anoniem

  Jammer
  want het is namelijk wel een steengoed programma haar vlotte presentatie droeg het hele gebeuren

 9. Jantje

  Ik vind niet dat zo`n goede presentatrice bij zo`n programma op Net5 tot haar recht komt.

 10. Tetje

  Tut tut ho ho; als je precies weet hoe hoog je kontzakken moeten zitten om je reet wat smaller te laten lijken, ben je dan gelijk al een goeie presentatrice?
  Ik weet het niet hoor.

 11. wegblijven

  laten we hopen dat ze wegblijft, omdat ze werkelijk niet geschikt is om programma’s te presenteren. Zelfs met plastische chirurgie valt die sjagerijnige kop niet te repareren

 12. AJ

  Ik vind haar kledingsmaak bij haarzelf altijd erg leuk maar ik vind haar echt vreeeeselijke smaak hebben voor mensen die ze dan mooier moet maken. Ze zien er altijd nog slechter uit dan eerst, en dyanne beekman is zooo vol van zichzelf, kots!!!!!!!!!!

 13. Een ex-fan

  zij is echt te erg voor woorden, dat noemt zich ontwerpster, de kleding ziet er niet uit en zij is vreselijk nep. Kom liever niet terug, ga naar de nonnen, daar zien ze er nog hipper uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.