Gouden Kooi met extra shows: zenderschema’s mei bekend

Geplaatst op do 27 mrt 2008 om 12:02RTL 5 heeft in de maand mei diverse uitzendingen van De Gouden Kooi buiten haar reguliere tijdstip ingepland. Dat blijkt vandaag uit de zenderschema’s van april. Op donderdag 15 mei gaat het om een één uur durende uitzending vanaf 21.30 uur; op 22 mei en 29 mei is De Gouden Kooi avondvullend te zien (van 20.30 tot 22.30 uur). RTL Nederland kondigde eerder aan dat de realityserie stopt op 22 mei. Bekijk ook het overzicht in mei van: Ned1, Ned2, Ned3, RTL Nederland, NET 5, SBS 6 en Veronica.


31 Reacties op “Gouden Kooi met extra shows: zenderschema’s mei bekend”


 1. Anoniem

  SBS6 gaat RTL 5 dwars zitten??????

  Uit betrouwbare bron vernomen dat de voetbalwedstrijd NED – Denemarken op donderdag 29 mei wordt verplaats naar donderdag 22 mei. De finale van DGKooi

 2. David (2)

  Wil niet al te bijdehand doen, maar dat lijkt mij zeer sterk. Misschien is de voetbalwedstrijd inderdaad wel verplaatst, maar dat zal om andere redenen zijn. Maar ik kijk vrijwel nooit voetbal dus dat zou ik niet weten.

  Maar ik denk niet dat Tina Nijkamp met de KNVB heeft gebeld en zei: ‘ey jongens kunnen jullie die voetbalwedstrijd ff een weekkie eerder doen zodat we RTL ff lekker kunnen sarren?’ Laat staan dat de KNVB dat serieus zou nemen….

 3. !#Michael#!

  @ Anoniem

  Ten 1e bepaalt SBS6 niet op welke datum er gespeeld word, dat doen de voetbalbonden. Ten 3e de finale telt zoals ik het zie twee dagen, de donderdag 22 en donderdag 29 mei, beide avonden hebben een avond vullend DGK programma. Dus de 1e week kunnen ze massaal kijkers trekken die een week later zeker weer inschakelen voor DGK. Het blijft ‘maar een oefen interland’

  Verder ben ik blij te zien dat er een groots einde aan dit format gegeven word, en niet een vluchtig finaletje en dan bang weg met DGK zonder dat Nederland echt de finale heeft kunnen merken! Het is DGK wat het klokje doet tikken in mei op RTL5!

 4. !#Michael#!

  3e = 2e

 5. P@trick

  @post
  Maar als er op 29 mei ook een avondvullende uitzending is denk ik dat de finale op 29 mei zal zijn en niet al op 22 mei(ook al was dit de eerder aangekondigde datum)

  @David
  Quote: “Maar ik denk niet dat Tina Nijkamp met de KNVB heeft gebeld””
  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  dat denk ik ook niet!

 6. ikkuh

  bij sbs6 staat twee keer per week prime time De 25 geprogrameerd…

 7. Pim

  De 29ste kan natuurlijk ook een terugblik zijn of iets dergelijks, daar kunnen natuurlijk makkelijk uren mee gevuld worden. Voordeel van een week na de finale is dat je natuurlijk kan belichten ‘hoe gaat het met … na de finale’.

 8. Thomas

  @Ikkuh: Het viel me ook al op. Totale armoede. Als ik Tina was zou dat voor mij een doorn in het oog zijn. Overigens is twee keer per week House ook te veel van het goede.

 9. Anoniem

  Originele programmering van SBS6:
  Maandag FILM
  Dinsdag House & MI
  Woensdag De 25…
  Donderdag House & Close to home
  Vrijdag Holland got talent
  Zaterdag Film & Groeten uit de Rimboe
  Zondag De 25… & Wegmisbruikers & Peter R. de Vries

  Met de vrijdag en zondag is niks mis, maar wat veel buitenlands product op een ”familiezender”. Hebben ze daar Net5 en Veronica niet voor? En 2x De 25… in één week, de zomerstop is vast al begonnen bij SBS6.

 10. Anoniem

  Net 5 komt met ‘Gossip Girl’

 11. Jantje

  Wat jammer dat SBS6 met De 25… op woensdag komt!
  Op zondag past het prima, maar woensdag??
  Ik had liever een nieuwe Hart in Aktie of De Afvallers gezien.
  Of verzin iets nieuws voor op de woensdagavond.
  Dit slaat nergens op.
  Verder is de progamering van SBS6 erg leuk.
  Met de terugkomst van Groeten uit de Rimboe en Peter R. De Vries.
  Jammer dat het programma Da’s Je Goed Recht nu al weer van de buis is. Ik hoop op een nieuwe serie van Alberto. (Peter R. De Vries is ook helemaal top, niet te vergeten:))

 12. Anoniem

  Jack Spijkerman eind mei terug op tv bij RTL? Dat valt niet te zien in de programmaschema’s.

 13. ?!?!

  maar waarom is het programma Da`s je goed recht van de buis? hallo lag niet aan de kijkcijfers 800 duizend gemiddeld

 14. JB

  De afvallers is dan net afgelopen, en een nieuw seizoen Hart in aktie zal wel in de maak zijn. Zodoende zullen er wel uitzendingen van de 25 ingepland zijn.

 15. Jantje

  Dat hoop ik;) Ik keek graag naar Hart in Aktie.

 16. ©hiel

  Bachwatch komt weer terug op tv! Is dat anno 2008 niet heel erg gedateerd?!

  Helm mijn man kan niet dansen om 20.30… Kan me ECHT NIET voorstellen dat dat meer dan een half miljoen kijkers trekt… Meer zondagmiddag tv..

  Verder eigenlijk niet heel veel bijzonders of opvallends :)

 17. ©hiel

  Q: maar waarom is het programma Da`s je goed recht van de buis? hallo lag niet aan de kijkcijfers 800 duizend gemiddeld

  Omdat het maar een x aantal afleveringen loopt en vast in september weeer terug komt?!

 18. P@trick

  Uit ervaring weten we inmiddels dat de programmaschema’s die nu bekend worden gemaakt alleen een indicatie zijn.
  Er staat lang niet alles in en er wordt altijd nog wel het een en ander veranderd.zo staat Jack spijkerman inderdaad er niet in, maar dat zal wel op de laatste minuut bekend worden gemaakt wanneer hij komt.
  en zo veranderen ze steeds weer iets.

  Het enige dat ik echt als commentaar heb, maar dat het ik al maanden p SBs, namelijk twee keer House, SBS heeft zulke mooie serie’s in het bezit dat je toch echt niet twee keer dezelfde serie moet gaan uitzenden.
  Had daar bijvoorbeel, cold Case geplaatst.

 19. Rick

  De bruiloft van… komt in mei weer op de buis op RTL 8, iedere werkdag van 20.00 tot 20.30 uur

 20. !#Michael#!

  Hoe grappig!!!! Allez Allez Zimbabwe (Vlaamse versie van Talpa programma Klunners uit Kenia) komt naar Nederland! Elke werkdag in mei om 20.00u op RTL7 :lol: Echt geweeeeeeeeldig :lol:

 21. Fred

  Ik ben blij dat Praatjesmakers en Jantje Smit weer terugkeren op ons aller debielenzender Ned1, blijven tenminste de straten in Nederland vooralsnog verschoond van zich vervelende “hangbejaarden”. ;)

 22. Peter

  Komt RTL dit jaar nog met een reallity soap rondom de Toppers waarin de voorbereidingen worden gevolgd van de concerten in de Arena?

 23. RTL GJ

  Wederom heeft RTL nederland het het duidelijkste op een rijtje gezet….

 24. Anoniem

  De programmering van RTL4..

  De maandag moeten ze daar maar eens omgooien, CSI scoort geen miljoen kijkers meer en Mistresses is een flop (en Woman’s Murder Club is waarschijnlijk ook geen kijkcijferknaller). En wat het Roer om op maandag half 11 doet is mij een raadsel..

  De woensdag is een flop met Gillend naar Huis (slechts 11% marktaandeel) en Bones (en CSI: NY straks ook wel) scoort daar niet. Doe dan desnoods Bones/CSI: NY naar maandag half 10, Women’s murder club maandag half 11 en Het roer om naar woensdag half 10. Brothers & Sisters is ook een drama.

  RTL4 is ondanks dit wel op de goede weg, want de dinsdag, donderdag tot en met zondag zijn top. Alleen de maandag en woensdag nog compleet anders (met Nederlands product, want ”toevallig” scoren de enige dagen dat RTL4 buitenlands product uitzendt niet.) En ook nog een talkshow doordeweeks om half 11 en RTL4 is weer goed bezig.

 25. Peter

  Hoe kom je erbij dat Gillend naar Huis een ‘flop’ is? Je hebt duidelijk geen verstand van TV maken, dat moge duidelijk zijn. Maar goed, je bent hier niet de enigste dus je bent in goed gezelschap….

 26. Anoniem

  @ Peter

  Oké, misschien is een flop een groot woord. Maar 700.000 kijkers met 11% marktaandeel is echt niet een hit te noemen. CSI NY scoorde dat ook, en soms zelfs nog meer.

 27. Timo

  Bij SBS weten ze niet eens hoe ze de naam van eem show schrijven. Want op dinsdag ipv Desperate Housewives komt neem ik aan toch echt WB’s Gossip Girl en niet Gossip GirlS. En Ready steady cook elke werkdag om 16.00 uur. Ben benieuwd of het de britse of de australische versie is die ze gaan uitzenden. Want neem aan dat het geen NL-versie wordt.
  Voor de rest is het SBS6 schema echt verdomd saai te noemen op een paar uitzonderingen na. Over vernieuwend gesproken zeg!!!

 28. Anoniem

  @iedereen

  SBS6 zendt op woensdag De 25… uit de rest blijft gewoon hetzlefde als alle andere maanden. Wat een gezeik om te typen dat het schema van mei van sbs6 ineens niets meer is.

  WK voetbal begint dan ook al.

 29. Jelle

  Mooie programmering van RTL4, alleen maandag & woensdag idd anders:

  MA:
  20:30 Gillend Naar Huis / Achmea Kennisquiz
  21:30 Van Amstelveen naar Afrika / Het Roer Om
  22:30 Jouw Vrouw, Mijn Vrouw
  DI:
  20:30 TV Makelaar / Bouwval Gezocht
  21:30 Mijn Tent Is Top / Herrie In De Keuken
  22:30 Gordon Ramsey: Oorlog In De Keuken
  WO:
  20:30 Crime Scene Investigation
  21:30 Bones
  22:30 Woman’s Murder Club
  DO:
  20:30 Help Mijn Man Is Klusser / Help Mijn Man Kan Niet Dansen
  21:30 Het Zesde Zintuig / Derek Ogilvie: Ghost Whisperer
  22:30 EHBO: Eerste Hulp Bij Opvoeden
  VR:
  20:30 All You Need Is Love
  21:30 Singing Bee
  22:30 Grijpstra & De Gier
  ZA:
  20:00 Ik Hou Van Holland
  21:10 Lotto Weekend Miljonairs
  22:05 AV NU
  22:55 RTL Nieuws
  23:05 RTL Voetbal: Eredivisie
  00:10 101 Meest…
  ZO:
  20:30 Voetbalvrouwen
  21:30 1 Tegen 100 / Miljoenenjacht
  22:55 RTL Nieuws
  23:05 Singing Bee (H)
  00:05 RTL Dossier

 30. HUUB GAAT TROUWEN MET CLAIRE IN DE GOUDEN KOOI

  Ik denk dat halve finale ongeveer 700.000 kijkers scoort en De Grote Finale: 1.000.000

 31. RTL GJ

  Goh…. het wordt toch gestuurd vanuit de regie die gouwe kooi? trucje om meer kijkers te trekken RTL had per slot van rekening al extra afleveringen ingepast….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.