VARA: Diverse presentatoren DWDD op maandag

Foto: Leendert JansenDe maandaguitzendingen van De Wereld Draait Door worden de rest van dit seizoen bij toerbeurt gepresenteerd door diverse presentatoren, waaronder Menno Bentveld (foto) en Joost Karhof. Dat meldt de VARA vandaag. Matthijs van Nieuwkerk presenteert het televisie- programma elke week van dinsdag tot en met vrijdagavond. “Gelukkig hebben we voor de uitzendingen op de maandag uitstekende opvolgers voor Claudia de Breij kunnen vinden“, zegt eindredacteur Ewart van der Horst.

Vanavond – maandag 18 februari – is de presentatie van De Wereld Draait Door in handen van Menno Bentveld, bekend van VARA-programma’s als Vroege Vogels, Nieuwslicht en Vroege Vogels TV. Volgende week maandag 25 februari is het de beurt aan ‘NOVA/Den Haag Vandaag’-presentator Joost Karhof.

Claudia de Breij stopte onlangs met de presentatie van de maandag-uitzendingen. Zij kon dat de rest van dit seizoen niet meer combineren met haar overige werkzaam- heden. Ze toert tot en met 31 mei door het land met haar voorstelling iClaudia. Daarnaast presenteert ze wekelijks de VARA-personalityshow Thank God It’s Friday.

Eindredacteur Ewart van der Horst: “Menno Bentveld is bereid om – naast zijn drukke werkzaamheden voor Vroege Vogels TV op Nederland 2 en Vroege Vogels op Radio 1 – de presentatie van De Wereld Draait Door een aantal maandagen voor zijn rekening te nemen. En ik ben blij dat we met dank aan de NOS ook NOVA/Den Haag Vandaag-presenter Joost Karhof voor een aantal maandagen beschikbaar hebben.

Het huidige seizoen van De Wereld Draait Door loopt nog tot en met 16 mei. Matthijs van Nieuwkerk presenteert het programma elke week van dinsdag tot en met vrijdag.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen