‘Karhof volgt De Breij op bij De Wereld Draait Door’

Geplaatst op ma 18 feb 2008 om 12:02Joost Karhof gaat de maandaguitzen- dingen van Claudia de Breij overnemen bij De Wereld Draait Door. Dat zeggen ‘goed ingevoerde bronnen’ tegen krant De Pers. Karhof (39) vervangt De Breij, omdat zij met zwangerschapsverlof gaat en het te druk heeft met haar eigen tv- show Thank God It’s Friday. Karhof is nu redacteur bij NOVA/Den Haag Vandaag. Hij was al eerder even hoofdpresentator bij NOVA, maar belandde weer op de reservebank na de komst van Amerika-correspondent Twan Huys.


11 Reacties op “‘Karhof volgt De Breij op bij De Wereld Draait Door’”


 1. Jan

  Ik vind Joost Karhof een groot gemis bij NOVA. Jammer dat Twan Huys daarvoor in de plaats is gevonden. Ik vind Joost Karhof veel frisser. Lijkt me een leuke presentator van De Wereld Draait Door.

  Claudia de Breij vond ik altijd tegenvallen bij DWDD, maar in Thank God It’s Friday vind ik haar echt geweldig. Vooral de afgelopen uitzending met Herman van Veen was erg leuk.

 2. Anoniem

  Waarom niet Menno Bentveld of Astrid Joosten?

 3. bluffy

  zucht.. ik wil alleen matthijs…

 4. anny

  hij is saai

 5. michel

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ANONIEM 2 NIET MENNO BENTVELD!!!!! hem oit van een autoque horen lezen? alof ie alle kijkersna het oplezen van de tekst thuis eigenhandig in elkaar komt rammen! astrid joosten vond ik ook niet geschikt. joost is een goede keus vind ik! waar is issolde hallensleben dan gebleven?

 6. michel

  vorige bericht beetje te snel getypt!

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ANONIEM 2 NIET MENNO BENTVELD!!!!! hem ooit van een autoque horen lezen? alsof ie alle kijkers na het oplezen van de tekst thuis eigenhandig in elkaar komt rammen! astrid joosten vond ik ook niet geschikt. vind haar altijd een beetje het trosgevoel van de vara. joost karhof is een goede keus denk ik! waar is issolde hallensleben dan gebleven?

 7. Feder

  Joost Karhof deed Nova altijd uitstekend. Ik zie hem ook nog wel als opvolger van Witteman.

 8. Siem

  @ Post 6 & 7
  Ik vond Menno Bentveld juist altijd wel een fijne presentator, in ieder geval beter dan Claudia de Breij. Joost Karhof ken ik niet…

 9. Eelco

  Blijkbaar is Karhof niet de enige:
  http://www.medianieuwtjes.nl/?p=5592

 10. JM

  Ik vind alleen mathijs leuk bij DWDD….vanavond helaas weer Menno Bentveld :(

 11. james

  Wat je ook vindt van Van Nieuwkerk, DWDD (en Ewalt!) zal er een harde dobber aan krijgen wanneer de kwieke, kwinkslagmakende presentator ooit vertrekt. Menno Bentveld… ik dacht het niet. Nu is het natuurlijk zo dat Van Nieuwkerk ook niet meteek King of the Hill was, en ook maar wat gedaan heeft de eerste tijd dat hij voor de camera´s stond, maar vergeet niet: DWDD is nu op de top. Dat kan niet zomaar iemand overnemen. Zelfs bij iemand van topniveau is het afbrandrisico erg groot. Want wie weet waar het programma vanaf hier naartoe gaat. Omhoog? Beneden? Ik vrees het laatste wanneer Van Nieuwkerk vertrekt. Zonder zijn energie is het namelijk altijd een heel stuk minder leuk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.