Charlene, Nikki en Nathalie zingen 538-hits in Idols

De halve finale van Idols op zaterdag 23 februari staat geheel in het teken van de muziek van Radio 538. Tijdens deze tiende liveshow zingen de overgebleven kandidaten Charlene, Nikki en Nathalie voor het eerst liefst drie nummers, waar- van één nummer gezamenlijk. Dat meldt RTL Nederland vandaag. “Dit keer zijn de nummers geselecteerd door Radio 538-dj’s Edwin Evers, Lindo Duvall, Dennis Ruyer, Frank Dane, Barry Paf en Tim Klijn“, legt een woordvoerder van de zendergroep uit.

Ook de Radio 538-luisteraar heeft deze week een rol in de muziekkeuze van de kandidaten, die strijden om een plek in de finale. Via sms bepalen zij wat het derde nummer is dat de finalisten tijdens de halve finale gezamenlijk gaan zingen. “De hits waar de luisteraar uit kan kiezen zijn: ‘Wake Up Call’ van Maroon 5, ‘Get The Party Started’ van Pink en ‘Big Girls Don’t Cry’ van Fergie.”

Gedurende de actieweek bij Radio 538 wordt uitgebreid aandacht besteed aan Idols. Zo zijn de drie Idols-finalisten vrijdag 22 februari te gast bij het radioprogramma Niels & Froukje tussen 18.00 uur en 21.00 uur als bekend wordt gemaakt welke door de 538-luisteraar gekozen hit ze gezamenlijk gaan zingen. De beelden van dit bezoek zijn zaterdag 23 februari terug te zien in Idols Backstage bij RTL 5.

Daarnaast geven de dj’s Frank Dane en Barry Paf elke avond tussen 19.00 uur en 24.00 uur twee kaarten weg voor deze liveshow. En zoals elke zaterdag is Gordon met zijn radioprogramma ‘Gordon On Air’ en zijn twee side-kicks Danny en Kimberly aanwezig in de Idols-studio. Tijdens deze uitzending worden de laatste kaarten voor de halve finale weggegeven en op 1 maart worden de laatste finalekaarten weggeven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen