Uri Geller op zoek naar kroon bij Dancing Queen

Uri Geller is aanstaande vrijdag als speciale gast te zien in Dancing Queen. Hij gaat daarin samen met Nance en de zeven overgebleven deelneemsters op zoek naar de kroon voor de winnares. Dat meldt een woordvoerder van SBS 6 vandaag. Het mentalisme staat centraal tijdens Uri Gellers optreden. “Uri Geller zal in Dancing Queen in samenwerking met presentatrice Nance en de zeven danstalenten een sterk staaltje van men- talisme laten zien met de kroon voor de winnares in de hoofdrol.”

De uitzending van Dancing Queen als thema ‘Dancing Queen meets Pop Queen’, waarbij gedanst wordt op nummers van onder andere Madonna en Kylie Minogue.

In De Nieuwe Uri Geller zijn deze zaterdag zes optredens te zien. De BN’ers die participeren op het podium zijn – naast vaste gast Patty BrardViktor Brand en Glennis Grace. Uri doet opnieuw een interactief experimenten.

Hij gaat vijf symbolen tekenen en kiest er daarvan één uit om via zijn gedachten door te sturen naar de mensen thuis. Deze tekening doet hij in een verzegelde envelop die tot het eind van de uitzending dicht blijft. De kijkers kunnen ondertussen bellen en doorgegeven welk symbool zij hebben doorgekregen, waarna aan het eind van de uitzending te zien is of het symbool dat Uri uitkoos ook daadwerkelijk datgene is waar de kijkers het meest voor gebeld hebben.

De uitzending van De Nieuwe Uri Geller is deze zaterdag extra lang, omdat alle zes mentalisten die nog in de race zijn een optreden zullen verzorgen. Dancing Queen is vrijdag om 20.30 te zien en de uitslag zaterdag om 21.55 uur, beide live. De Nieuwe Uri Geller is elke zaterdag live om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen