Tweede serie Deadline bij de VARA

De VARA heeft besloten om een vervolg te geven aan de serie Deadline, waarin een speciaal team actie voert tegen de dreiging van het terrorisme. In de zomer wordt begonnen met opnamen van een tweede serie. Dat meldt een zegsvrouw van de VARA. “Deadline trekt wekelijks gemiddeld ruim één miljoen kijkers. Vanwege dit succes is besloten om in de zomer met de opnamen van de tweede serie te beginnen. Bovendien scoort de serie ook in het buitenland op de Vlaam- se openbare omroep.

In Deadline komt een geheim anti-terreurteam in actie en voert een bijna onzichtbare strijd tegen de dreiging van terroristische aanslagen. Een bomaanslag, een gijzeling, een wraakactie, een spionageaffaire en meer. Onder grote tijdsdruk moet het team gevaarlijke opdrachten uitvoeren: hoogst delicaat en strikt geheim.

Terwijl ze hun onderhuids gistende emoties in bedwang moeten houden, zien de teamleden zich telkens weer geplaatst voor persoonlijke, politieke en praktische dilemma’s. De dreiging komt uit verschillende hoeken en neemt diverse vormen aan, maar één ding blijft steeds hetzelfde: de bloedstollende strijd tegen de deadline.”

Deadline is op zaterdagen om 21.25 uur te zien bij de VARA op Nederland 1. Naast de uitzending op televisie is Deadline de hele week te zien op deadline.vara.nl.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen