RTL Boulevard en Life & Cooking in het teken van Idols

De getalenteerde finalisten van Idols Nikki en Nathalie zijn momenteel op promotietournee door het land. Het vierde seizoen van Idols bereikt zaterdag haar hoogtepunt; dan wordt bepaald wie van de twee zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. RTL Boulevard één dag voor de finale en Life & Cooking zondag één dag na de finale staan voor een groot deel in het teken van de finale. Presentator Albert Verlinde belicht de finale vanavond in RTL Boulevard “van zoveel mogelijk kanten“.

RTL Boulevard staat vanavond voor een groot deel in het teken van de finale van Idols op zaterdag. “Beide kandidaten voor de titel ‘Idool 2008’ komen aan het woord via een live-schakeling met Studio 22, waar ze dan druk bezig zijn met de repetities voor zaterdag. Er zijn tevens reportages over de hype en het tumult die de finale met zich meebrengt en over de hitpotentie van de ‘Idols’-kandidaten van toen en nu, nationaal en internationaal“, laat een woordvoerder van de televisiezender weten.

De jurken die Nikki en Nathalie tijdens de finale dragen beleven bij RTL Boulevard hun primeur. “Idols-jurylid Gordon neemt plaats achter de RTL Boulevard-desk, evenals Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz.”

Zondag 2 maart, the day after, komt de winnares van Idols als eerste haar relaas doen in Life & Cooking. Aan Carlo Boszhard en Irene Moors zal zij vertellen hoe ze zelf de avond heeft beleefd en wat er sinds de bekendmaking al op haar is afgekomen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen