Tsunami van BN’ers in nieuwe show Ik Hou van Holland

Zeven weken lang verwelkomt Linda de Mol in het nieuwe programma Ik Hou van Holland, vanaf zaterdag 8 maart op RTL 4, een keur aan bekende landgeno- ten. Dat meldt een zegsvrouw van RTL. Naast haar vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en ook Jeroen van Koningsbrugge zijn wekelijks diverse bekende sterren te gast in de nieuwe show. De lijst BN’ers begint met namen als Katja Schuurman, Ruben Nicolai, Irene Moors, Frans Bauer, Frank de Boer en Wendy van Dijk.

Linda de Mol ontvangt verder in haar nieuwe show Anita Meyer, Sophie Hilbrand, Winston Gerschtanowitz, Wolter Kroes, Nicolette van Dam, Koert-Jan de Bruijn, Jan Vayne, Rick Brandsteder, Do, Bridget Maasland, Edsilia Rombley, Jim Bakkum, Manuëla Kemp, Thomas Berge, Monique Klemann, Wilfred Genee, Kim Lian van der Meij, Angela Groothuizen, Victoria Koblenko, Jamai Loman en Gigi Ravelli.

In ‘Ik Hou Van Holland’ nemen twee teams bestaande uit steeds wisselende bekende Nederlanders het wekelijks tegen elkaar op. Onder leiding van vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge wordt elk viertal in sneltrein- vaart flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes.

Lees ook: ‘Beau vergezelt Linda in nieuwe show Ik Hou van Holland

Ik Hou Van Holland is vanaf zaterdag 8 maart om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen