Nikki en Nathalie in finale Idols

Nikki Kerkhof (24) en Nathalie Mokoma (25) nemen het op zaterdag 1 maart tegen elkaar op in de finale van Idols 4. De jongste overgebleven kandidate Charlene Meulenberg (19) is vanavond door het stemmende publiek naar huis gestuurd. Het eerste zeker van een plek in de finale was Nikki. Het verschil in stemmen op Nathalie en Charlene was volgens het presentatieduo van Idols slechts driehonderd stemmen. De jury sprak tijdens de halve finale lovend over de drie laatste finalisten.

Nathalie opende de halve finale van Idols. “Je gaat een glansrijke carrière tegemoet“, sprak Jerney Kaagman Nathalie toe. John Ewbank: “Als je de zaal zo meekrijgt ben je een entertainer. Ik hoor normaal gesproken graag backing vocals. Maar jouw stem heeft zelf al zoveel draagkracht dat ik me begon te irriteren aan de backing vocals.

Ook Charlene kreeg positieve kritiek van de jury. Gordon: “Je bent een klassieke schoonheid. Je hebt alles in je om een idool te worden.” Vooral Eric van Tijn was enorm onder de indruk. Van Tijn: “Het is niet normaal. Het is zo knap. Het lijkt een makkelijk liedje, en dat is het ook wel. Maar jij tilt het naar een hoger niveau. Met de rust die je er inlegt en die add-lips. Erg indrukwekkend.

Ik kan er niet meer tegen. Er zit iets in je stem wat mij zo raakt en waar zoveel emotie in zit. Ik heb gewoon weer tranen in mijn ogen“, zei Gordon tegen Nikki. Jerney gebruikte weinig woorden. “Ik ben sprakeloos“, zei Jerney.

Nikki en Nathalie starten hun mediatour zondag bij Life & Cooking.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen