Charlene, Nikki en Nathalie vanavond in halve finale Idols

Charlene, Nikki en Nathalie nemen het vanavond tegen elkaar op in de halve finale van Idols. Tijdens deze tiende liveshow zingen de drie overgebleven kandidaten voor het eerst drie nummers, waarvan één nummer gezamenlijk. De luisteraars van Radio 538 mochten dit gezamenlijke nummer bepalen en kozen ‘Get the party started’ van Pink. De twee kandidaten die vanavond door de kijkers naar de Idols-finale worden gestemd, trappen zondag in Life & Cooking (RTL 4) hun mediatournee af.

De halve finale van Idols staat vanavond geheel in het teken van de muziek van Radio 538. Tijdens deze tiende liveshow zingen Charlene, Nathalie en Nikki twee nummers die zijn geselecteerd door de Radio 538-dj’s Edwin Evers, Lindo Duvall, Dennis Ruyer, Frank Dane, Barry Paf en Tim Klijn.

De twee deelnemers die in de finale belanden zullen zondag een optreden geven in hun woonplaats. Ook zijn de twee finalisten zondag te gast in Life & Cooking, waar ze hun mediatour zullen beginnen. Tijdens de uitzending komt ook Idols-winnares Rafaella langs. Zij zingt nog eenmaal het lied ‘Right Here Right Now’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen