‘Hello World’ titel single winnares Idols

In de finale van Idols van zaterdag 1 maart zingen de twee finalisten Nathalie en Nikki het nummer ‘Hello World’ dat na de finale de single van de winnares wordt. Dit nummer is speciaal voor hen geschreven door jurylid John Ewbank en geproduceerd door het trio Eric van Tijn, Jochem Fluitsma en John Ewbank. Er zal verder geen ‘internationale superster’ optreden. “De finalisten zingen samen met één van Nederlands grootste artiesten: Trijntje Oosterhuis“, aldus een zegsvrouw van RTL.

In dit trio zingen zij het nummer ‘On My Own’ van het nieuwste album van Trijntje, dat zij in samenwerking met Burt Bacharach heeft gemaakt.

In de opening van deze finale komen alle tien eerder afgevallen finalisten voorbij. Ook Jeroen van der Boom maakt onderdeel uit van deze finale uitzending. Jeroen zit in de opening van de liveshow en in ‘Idols Backstage’ gaat hij zijn nieuwe single ‘Betekenis’ voor het eerst ten gehore brengen. Ook Diva’s of Dance zullen in de backstageshow een wervelend optreden verzorgen.

Naast het optreden met Trijntje, doen Nathalie en Nikki beiden hun favoriete optreden in Idols nog eens dunnetjes over en zingen ze een duet met elkaar. “Ook zeer bijzonder wordt het optreden van Nathalie met haar uitbundige en muzikale familieleden en het optreden van Nikki met haar gospelkoor Inside Out.”

Met deze acht optredens halen Nikki en Nathalie alles uit de kast om het nieuwe idool van 2008 te worden. “De finale wordt een strijd der titanen. Wie de uiteindelijke winnares wordt van het platencontract en de single ‘Hello World’ uit mag brengen wordt zaterdagavond bekend bij RTL 4.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen