Giel Beelen: ‘Nikki en Nathalie, get the fuck out’

Giel Beelen heeft dinsdagochtend ruzie gemaakt met de Idols-finalisten Nikki en Nathalie in zijn radioshow op 3FM. Door de makers van Idols werden de twee finalisten afgeraden om te zingen in het radioprogramma en dat vond de dj onbe- grijpelijk. “Get the fuck out“, riep Giel Beelen tegen zijn gasten. Hij kon het niet geloven. “Het valt me echt tegen, Nikki. Je geeft net al aan dat je kleren aan hebt die je eigenlijk niet zo leuk vindt. Je laat je gewoon leiden door de fucking bazen van Idols en RTL.

Als Nikki niet wil zingen op het nummer ‘Billie Jean’ barst de bom bij Giel Beelen. “Je gaat het echt niet doen? Ik word er gek van. What the fuck is het probleem? Jullie zijn finalisten van Idols.” Nikki wierp tegen: “Het is ons echt afgeraden.”

Giel Beelen: “Als jij had mogen zingen, had je gezongen. Jij had echt niet gezegd: ‘O nee, ik moet m’n stem sparen’. Nathalie had ook de longen uit haar lijf geschreeuwd als er niet een paar van die fucking RTL-bazen hier een beetje druk lopen te doen. Als zij niet hadden gezegd dat jullie niet mogen zingen...”

Dames, ik neem het jullie niet kwalijk. Maar ik vind het jammer en een beetje sneu dat jullie je zoveel aantrekken van die gasten. Ik wens jullie veel succes, dat meen ik nog. Maar get the fuck out, weet je. Als er niet gezongen wordt...”

Nikki en Nathalie schrokken hiervan en gaven uiteindelijk toch toe. “Chiel, doe je dan ook een stukje voor ons zingen?”, vroeg Nathalie.

Giel Beelen in Boulevard: “Op een gegeven moment werd ik toch geïrriteerd door het feit dat ze niet gingen zingen. Ik snap best dat ze een beetje hun kandidaten willen sparen, maar dan moeten ze ook niet in bussen 24 uur per dag de hele dag zijn.”

Het radiofragment is hier terug te luisteren (of vanaf 131 minuten).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen