Crazy 88: BNN met spectaculaire roadshow

BNN brengt vanaf half maart de nieuwe roadshow Rally 88 op de buis. In deze show nemen een vrouwenteam en een mannenteam het in een roadrally tegen elkaar op. Elke week worden zij tijdens hun rally geconfronteerd met de meest uiteenlopende opdrachten. “Wil je zien of Yolanthe daadwerkelijk de slagroom van Dennis zijn billen likt, of Jennifer in haar ondergoed gaat belletje trekken en of Filemon zich door een jochie van acht in z’n ballen laat trappen? Kijk dan naar Crazy 88!“, schrijft BNN.

Crazy 88 is een roadrally tussen twee teams. Elke week worden zij tijdens hun rally geconfronteerd met de meest uiteenlopende opdrachten. Nicolette Kluijver, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Hanna Verboom en Jennifer Hoffman vormen samen het damesteam van Crazy 88. Het mannenteam bestaat uit Dennis Storm, Willie Wartaal, Filemon Wesselink en Tygo Gernandt.

Peer Mascini is de kwade genius achter het spel waarbij punten verdiend kunnen worden door opdrachten goed uit te voeren. Als Peer zich verveelt dan verdrijft hij die verveling door een opdracht uit te schrijven; wissel van kleren met een teamgenoot, neem een carwash met de ramen open of tongzoen met iedereen uit je team.

Wie laat Yolanthe Cabau van Kasbergen een deur uit haar auto rijden? Wie laat Tygo Gernandt zijn eigen rochel opvangen? Wie laat Nicolette Kluijver tongen met een man van 78? Wie laat Willie Wartaal een Big Mac in één keer naar binnen proppen?

Crazy 88 is vanaf dinsdag 11 maart zes afleveringen lang te zien. De roadshow zal wekelijks worden uitgezonden om 22.00 uur op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen