Bastiaan Ragas presenteert Eye Opener bij Veronica

Bastiaan Ragas is vanaf dinsdag 8 april te zien als presentator van het nieuwe programma Eye Opener op Veronica. Dat meldt de tv-zender. Bastiaan Ragas presenteert het populair wetenschappe- lijk programma samen met ex-Jakhals Lauren Verster. “Ik heb al veel mogen doen en zien, en gelukkig kan ik altijd die dingen doen die ik leuk vind“, vertelt Bastiaan (foto). “Samen met producent De Beeldbrigade een geestig weten- schappelijk programma maken voor Veronica past daarbij.

Eye Opener is een populair wetenschappelijk programma “dat op brutale en verrassende wijze onderwerpen onderzoekt waar de kijker in het dagelijks leven iets mee kan.” “Kritisch, maar met de nodige humor en luchtigheid komen interessante experimenten en grappige wetenswaardigheden aan bod“, aldus een woordvoerster.

Bij verschillende kwesties wordt de proef op de som genomen: hoe ontnuchter ik het snelst? Hoe kan ik een 06-nummer het beste onthouden? Hoe belangrijk is lichaams- geur bij daten? Door middel van tests en stunts geeft het programma antwoord op de meest uiteenlopende, interessante vragen. “Met het tv programma Eye Opener maakt Veronica wetenschap toegankelijk voor iedereen.”

Bastiaan is een nieuw gezicht bij Veronica. Naast zijn liefde voor muziek richt hij zich de komende tijd dus ook op presenteren. “Mijn interesses zijn altijd breed geweest. Én blijven vragen én onderzoeken in je leven blijft, voor mij, het belangrijkste.

Na haar werkzaamheden bij lokale omroepen werd Bastiaans copresentatrice Lauren Vester landelijk bekend als één van de Jakhalzen in het programma De Wereld Draait Door. Het afgelopen jaar was zij als presentatrice bij 6Pack te zien en onlangs presenteerde Lauren bij de experimentele nachtzender Nox.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen