Ton F. van Dijk algemeen directeur van Palm Plus

Geplaatst op Tue 22 Jan 2008 om 20:10

Ton F. van Dijk treedt per 1 februari 2008 in dienst bij televisieproducent Palm Plus als Algemeen Directeur. In die functie wordt hij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van het mediabedrijf in binnen- en buitenland. Van Dijk is bij Palm Plus de opvolger van oprichter Ruud van Breugel. Dat meldt Palm Plus vandaag. “Ton is een mediaman in hart en nieren. Hij heeft bewezen tot veel in staat te zijn“, aldus Van Breugel. “Ik ben dan ook erg blij dat hij leiding gaat geven aan Palm Plus.

Van Breugel blijft als grootaandeelhouder nauw bij het bedrijf betrokken en gaat zich bezighouden met sales en creativiteit. “Als iemand een bijdrage kan leveren aan de groei van Palm Plus, dan is het Ton F. van Dijk“, aldus Ruud van Breugel.

Van Dijk zelf is ook zeer verheugd over zijn benoeming: “Palm Plus is een bijzonder creatief productiebedrijf met veel groeimogelijkheden. Die wil ik samen met de medewerkers gaan benutten. Dat betekent dat Palm Plus nog meer dan nu al een vaste partner zal worden van grote mediapartijen in ons land. De kwaliteit en onderscheidendheid van ons product staat daarbij voorop.”

Van Dijk was onder meer netcoördinator bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Hij introduceerde het nieuwe model van programmeren waardoor alle omroepen op alle netten (Ned. 1, 2 en 3) moesten gaan uitzenden. Dat zogenoemde netoverschrijdend programmeren blijkt tot op heden zeer succesvol.
U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.