EO achteraf spijt van naam in sms

De EO heeft er spijt van dat zij de naam van een jongen heeft laten zien in het tv- programma 40 dagen zonder seks. Kandidate Bregje Bouwmans toonde een uitdagende sms van de jongen, die daarop toplessfoto’s van het meisje op internet plaatste. Bregje werd verguisd op internet. “Naar aanleiding van de commotie hebben wij de uitzending nog eens opnieuw bekeken en kunnen we nu stellen dat we er beter aan hadden gedaan de naam weg te halen“, zegt een zegsman van de EO.

Hij vertelt in De Telegraaf: “Maar je schat ook zaken in. Bregje wilde hiermee een statement maken; laten zien hoe jongens haar in bed proberen te krijgen.”

De EO zag geen aanleiding in de uitzending haar tegen zichzelf in bescherming te nemen, maar heeft Bregje direct opgevangen naar aanleiding van het fotoincident.

Zelf zegt Bregje dat ze laat zien waar andere meisjes van haar leeftijd ook mee kampen. “Ik vind het niet naïef wat ik heb gedaan. Ik vind het zelfs verstandig. Er zijn een heleboel meisjes die met hetzelfde probleem kampen en zich in mij zullen herkennen. De EO heeft een integer portret van me gemaakt. Zo ben ik.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen