SBS 6 met dagelijkse realityserie over hotels

SBS 6 presenteert in maart de nieuwe dagelijkse realityserie Hotel, waarin de kijker meekijkt achter de schermen van een drukbezocht hotel. De serie wordt vanaf maandag 10 maart elke werkdag om 18.30 uur uitgezonden door SBS 6. Dat meldt de zender vandaag. “Centraal staat het reilen en zeilen in 3 NH hotels: in Amsterdam, Bussum en op Schiphol. De camera’s van SBS 6 volgen in ieder hotel een aantal medewerkers om een goed inkijkje te krijgen van het dagelijk- se leven in een hotel.

Hotel volgt het wel en wee in 3 van de 32 in Nederland aanwezige NH hotels. Het NH Barbizon Palace in hartje Amsterdam, het NH Jan Tabak in Bussum en het NH Schiphol Airport op Schiphol. De camera’s kijken mee over de schouders van een aantal vaste hoofdpersonen die diverse functies bekleden in de hotels.

Arco Buijs, directeur van NH Hoteles, is blij met de nieuwe realityserie Hotel. “NH Hoteles werkt continue aan het verhogen van de naamsbekendheid. In het algemeen én zeker ook op de arbeidsmarkt. Met de mogelijkheid om samen met SBS 6 een tv- programma te maken over ons bedrijf, gezien door de ogen van onze medewerkers, slaan we letterlijk 2 vliegen in 1 klap. Wij vertrouwen erop dat we voor veel kijkers een leuk en spannend programma gaan maken; zodat Nederland ziet hoe leuk een NH hotel is om te verblijven én hoe leuk het is om in een hotel te werken.”

NH Hoteles is de derde keten van zakenhotels in Europa en beschikt over 342 hotels met 49.735 hotelkamers in 21 landen in Europa, Amerika and Afrika. In Nederland heeft NH Hoteles 32 hotels en wereldwijd heeft de hotelketen nog 48 nieuwe hotelprojecten in ontwikkeling met ruim 9.000 nieuwe hotelkamers.

Hotel, vanaf maandag 10 maart op tv, wordt geproduceerd door SBS Productions.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen