Lieke verlaat vrijwillig De Gouden Kooi

Na een verblijf van ruim acht maanden verlaat Lieke (24, foto), de ex-vriendin van miljonair Huub, vanavond vrijwillig de miljoenenvilla De Gouden Kooi. De Hilversumse blondine heeft na veel twijfels nu echt de knoop doorgehakt. Zij kiest voor haar vrienden en familie en dan voornamelijk voor haar moeder die kampt met gezondheidsproblemen. Voor Lieke eindigt daarmee het miljonairs- bestaan. Zij maakt geen kans meer op de hoofdprijs van één miljoen euro en de goedgevulde jackpot.

Lieke die ooit als huishoudster De Gouden Kooi binnenkwam, transformeerde zichzelf al snel tot miljonair en kreeg een relatie met Huub. Samen met Huub vormde zij een front tegen de rest. Na verloop van tijd begon zij te twijfelen aan de oprechtheid van Huub en werd na zeven maanden hun relatie verbroken. “Lieke heeft een roerige tijd beleefd in de miljoenenvilla, maar kan terug kijken op een geweldig avontuur waarin ze veel kanten van zichzelf heeft laten zien en leren kennen“, aldus een zegsvrouw.

Het vertrek van Lieke betekent voor de andere spelers een concurrent minder. Voor Huub, Jaap, Brian, Amanda en nieuwkomer Claire gaat het spel door. Het vertrek van Lieke is op woensdag 30 januari en donderdag 31 januari te zien bij RTL 5.
De Gouden Kooi is elke maandag tot en met zaterdag om 19.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen