Peter van der Vorst tekent nieuw contract bij RTL Nederland

Peter van der Vorst blijft in ieder geval tot 1 juli 2010 aan RTL Nederland verbonden. Het contract met Van der Vorst, die regelmatig aan het woord is in RTL Boulevard, is woensdag verlengd. “Mijn ziel weer verkocht, haha“, grapte hij na het zetten van zijn handtekening. De aanstaande baas van RTL Bert Habets is content met de nieuwe overeenkomst. “We hebben de gesprekken gelukkig tot een goed einde kunnen brengen. Ik ben heel erg blij dat we weer twee jaar met hem vooruit kunnen.

RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard vindt de expertise van Peter van der Vorst van grote waarde: “Hij is de beste royaltydeskundige van Nederland.

Het Algemeen Dagblad berichtte aan het begin van deze maand dat naast Sylvana Simons, ook Peter van der Vorst niet meer op een nieuw contract zou hoeven te rekenen. “In het AD stond ineens dat mijn contract niet verlengd was“, blikt Van der Vorst terug. “Iedereen dacht dat ik ontslagen was. Het klopte echt voor geen meter.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen