Linda de Mol’s Ik Hou van Holland quizshow met BN’ers

Linda de Mol voelt in de nieuwe show Ik hou van Holland wekelijks twee teams van vier bekende Nederlanders aan de tand over hun kennis op het gebied van Hollandse film, televisie, muziek, sport en algemene weetjes. Dat meldt RTL 4 vandaag. Bij die zender is het program- ma vanaf zaterdag 8 maart te zien. “De show zet het ouderwetse zaterdagavondgevoel weer op de kaart en staat garant voor een avondje lachen, zingen, herinneringen ophalen, kortom: een avondje Holland!

Het publiek doet ook mee in Ik hou van Holland, meldt RTL 4 op haar internetsite. “Het publiek mengt zich actief in de strijd en staat, verdeeld over twee tribunevakken, pal achter haar team. En dat is niet voor niets want het publiek van het winnende team ontvangt een oerhollandse prijs, van fiets tot sjoelbak!

Lees ook:
Beau, Linda en Gordon verzorgen amusement op RTL 4‘ (25 januari 2008)
Amusementsshow Linda de Mol heet Ik hou van Holland‘ (17 januari 2008)
Linda de Mol met nieuwe zaterdagavondshow‘ (16 januari 2008)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen