Leco: ‘Als Daphne het niet leuk vindt, moet ze gaan’

Daphne Bunskoek weet niet of ze door wil gaan met RTL Boulevard. Ze wil liever vragen stellen dan over mensen praten. Collega-presentator en visagist Leco van Zadelhoff in De Pers: “Hmm, ja. Dat is het format. Heel snel, dan lukken dat soort dingen zeker niet. Maar goed, als ze het niet leuk vindt, moet ze gaan. Ze moet lekker doen wat ze leuk vindt, net als ik.” Begrijpt visagist Leco de twijfels van Daphne? “Nou, dat is Daphnes ding. Ik vind dat we het over leuke onderwerpen hebben.

Daar voegt Leco van Zadelhoff aan toe: “Maar ja, we gaan niet diep op de dingen in. Ik zou het heel erg jammer vinden als ze weggaat. Het is zo’n leuke meid.“Er wordt gesuggereerd dat een vete met Albert Verlinde er mee te maken zou hebben. “Nééé. Dat geloof ik niet. Er wordt nooit in geknipt, dus trek zelf je conclusie. Ik vind het altijd net een café zo gezellig. Het enige wat ik mis, is een biertje.

Lees ook: ‘Daphne Bunskoek twijfelt over RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen