Jurylid Gordon: ‘Pauline te oud voor Idols’

Jurylid Gordon vindt de 35-jarige Pauline te oud om aan de populaire talentenjacht Idols mee te doen. Wel vindt hij haar een grandioos zangeres. “Het is fantastisch dat je tot zo ver gekomen bent. Maar of Idols nu het programma is voor jou?“, vroeg Gordon zich af tijdens de liveshow van Idols. “Ik vind gewoon – dat is niet om oneerbiedig naar jou te zijn – dat er een andere wedstrijd moet komen voor mensen boven de 25. Ik denk dat Idols een platform moet zijn voor mensen onder de 25 jaar.

Pauline was teleurgesteld in de kritiek van Gordon. “Ik wil nog graag even blijven hoor. Ik vind het helemaal te gek. Ik vind Idols juist het programma om nog te groeien. Nederland is een klein land, maar er is heel veel publiek te bereiken.

Juryleden John Ewbank en Eric van Tijn zijn het niet eens met Gordon. John: “Wat heel grappig was, is dat Gordon juist de voorvechter was voor Pauline.

Gordon uitte niet alleen kritiek op de leeftijdsgrens van Idols, ook vindt hij het bizar dat de kandidaten beperkt zijn in hun keuze voor liedjes. Na het optreden van Asnat zaterdag was Gordon weinig enthousiast. Hij vondt het nummer dat Asnat zong een verkeerde keuze. Asnat zei daarop: “Het was ook niet mijn eerste keuze helaas, maar ik heb mijn best gedaan om het nummer zo goed mogelijk neer te zetten.

Als Asnat wordt gevraagd waarom het niet haar eerste keuze was, vertelt ze: “Ik wilde eigenlijk een ballad doen, maar ik was de laatste die mocht kiezen zeg maar.

Daar kan Gordon zich niet in vinden, zo gaf hij aan. “Nou, wat ontzettend stom vind ik dat. Ja, dat vind ik gewoon ontzettend stom. Waar slaat dat nou op? Dan zoeken ze maar een ander liedje. Waar of niet? Die maken hem even lekker.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen