Daphne Bunskoek twijfelt over RTL Boulevard

Daphne Bunskoek twijfelt over haar toekomst bij RTL Boulevard. Het contract van de 34-jarige presentatrice loopt aan het eind van het seizoen af en Bunskoek weet nog niet wat ze volgend seizoen doet. Dat meldt Novum Nieuws. “Dat is best moeilijk en ik ben daar ook heel hard over aan het nadenken“, vertelt Bunskoek over haar twijfels. “Boulevard presenteer ik in ieder geval tot het einde van het seizoen. Ik ben druk in gesprek met RTL over wat het nieuwe seizoen mij moet brengen.

Daphne Bunskoek voelt zich niet compleet op haar plek bij RTL Boulevard. “Ik wil eigenlijk vragen kunnen stellen en dat is niet mijn rol bij RTL Boulevard.”

Eind september vertelde Daphne graag een eigen talkshow te presenteren. “Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst bij Boulevard“, legt ze nu uit. “Ik verlang niet zozeer naar een meer inhoudelijk programma als een talkshow, maar ik wil in gesprek gaan met mensen, in plaats van alleen maar iets over ze te zeggen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen