Lama’s ontvangen Jim, Humberto Tan en Caroline Tensen

Foto: Anne TimmerDe Lama’s ontvangen dit seizoen weder- om een keur aan bekende Nederlanders in hun populaire improvisatieshow. Ook tijdens de nieuwe serie, vanaf vrijdag 1 februari te zien, zal er iedere aflevering één gast plaatsnemen naast presentator Patrick Lodiers. De gast wordt getest op zijn of haar improvisatietalent en speelt mee met één van de spellen. Tijdens de eerste aflevering komt zanger en acteur Jim Bakkum langs. Later in het seizoen verschijnen onder meer Humberto Tan en Caroline Tensen.

De overige BN’ers die langsomen bij De Lama’s zijn Loretta Schrijver, weervrouw Marjon de Hond, zanger Xander de Buisonjé, royaltykenner Peter van der Vorst, misdaadverslaggever John van den Heuvel en Erik Hulzebosch.

De Lama’s zijn volgens BNN ‘hilarischer dan ooit’. “De vier leukste troeteldieren van Nederland zijn helemaal klaar voor hun achtste seizoen. De samenstelling van De Lama’s blijft ongewijzigd: Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge zijn alle vier weer van de partij.

De Lama’s zijn vanaf 1 februari weer elke vrijdag te zien om 21.15 uur op Nederland 3 en worden iedere zondag herhaald om 20.45 uur op dezelfde zender.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen