Alberto Stegeman brengt woensdag ‘grote onthulling’

De makers van Undercover in Nederland (SBS 6) beleggen woensdag 6 februari een speciale persconferentie, waarin undercoverjournalist Alberto Stegeman een ‘grote onthulling’ zal doen. Dat meldt een zegsman van SBS 6 vandaag. De bijeenkomst begint om 13.00 uur in of rondom de omgeving van Amsterdam. “Tijdens de persconferentie zal Alberto in beeld en woord verslag doen van een spectaculaire undercoveroperatie waar hij de afgelopen zes maanden aan heeft gewerkt“, aldus SBS 6.

Alberto Stegeman laat in zijn programma Undercover in Nederland zien wat de kracht van de verborgen camera is. Al eerder bracht hij zo zaken aan het licht als de handel in illegale wapens en de gruwelijke handel in kinderen voor de seksindustrie.

Op zondag 10 februari om 21.30 uur laat Alberto Stegeman in een speciale en extra lange uitzending op SBS 6 zien waar hij de afgelopen maanden mee bezig is geweest. “De undercoverjournalist komt met enkele grote onthullingen die zeker niet zonder gevolgen kunnen en zullen blijven“, aldus de woordvoerder van SBS 6.

De persconferentie waarin Alberto Stegeman zijn onthullingen uit de doeken zal doen, vindt plaats op woensdag 6 februari om 13.00 uur in of rondom de omgeving van Amsterdam. De exacte locatie wordt begin volgende week gemaakt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen