Linda de Mol terug met Traumhochzeit op ZDF

Linda de Mol gaat een nieuw seizoen van de Duitse kijkcijferhit Traumhochzeit presenteren. Vanaf 10 mei is ze ermee te zien op het tweede Duitse televisienet van de ZDF. Dat heeft een woordvoerster van de ZDF donderdag gezegd tegen dagblad Bild. “Met Traumhochzeit keert – in vernieuwde vorm – een succesformat terug op televisie“, aldus Manfred Teubner van ZDF. “Ik ben er trots op dat we met Linda de Mol één van de beste en populairste presentatrices aan ons hebben weten te binden.

Traumhochzeit, de huwelijksshow die in Nederland beter bekend is als Love Letters, trok in het verleden (1992-2000) bij het Duitse RTL tot twaalf miljoen kijkers. Er werden circa honderd huwelijken gesloten voor het oog van de kijkers. Elk paar had met twee andere paren gestreden om een gratis ‘droomhuwelijk’ op de buis.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen