Xander de Buisonjé en Do teamcaptains in Singing Bee

Xander de Buisonjé en Dominique van Hulst zijn de teamcaptains in de nieuwe muziekshow The Singing Bee op RTL 4. Dat meldt RTL Boulevard. Het nieuwe muziekprogramma van Gordon draait maar om één ding: wie kent de meeste songteksten uit zijn of haar hoofd? Uit het publiek worden twee teams van zes kandidaten samengesteld die de muzikale strijd met elkaar aangaan. De twee teams worden aangevoerd door ex- Volumia-zanger Xander en Dominique, beter bekend als Do.

De kandidaten krijgen de opdracht om luidkeels door te zingen als de muziek stopt. “Het belangrijkste is dan niet hoe er wordt gezongen, maar wát er wordt gezongen“, legt een woordvoerder van de tv-zender uit. Na het succesvol doorlopen van diverse rondes is uiteindelijk voor één persoon uit elk team een finaleplek weggelegd.

The Singing Bee gaat van start op oudejaarsavond 2007. Verschillende nationale en internationale topartiesten verzorgen die avond swingende gastoptredens. Belangrijk onderdeel van de Oudejaarsloterij Singing Bee is de jaarlijkse trekking van de Oudejaarsloterij. Miljoenen lotenbezitters zitten in spanning of zij als ‘multi’-miljonair het nieuwe jaar ingaan. De hoofdprijs is maar liefst twintig miljoen euro.

De laatste avond van het jaar is ook een uitstekende aanleiding om terug te blikken op de afgelopen twaalf maanden, vertelt de woordvoerder. “Zo passeren in ‘Oudejaarsloterij Singing Bee’ bijzondere gebeurtenissen en opvallende momenten uit het afgelopen jaar de revue in speciale nieuwsblokken.

Zie ook: ‘Gordon presenteert The Singing Bee op oudejaarsavond‘ (22-11-’07)
RTL Nederland viert feestdagen met sfeervol amusement‘ (26-11-’07)

Filmpje: De première van de Amerikaanse Singing Bee:

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen