VPRO Gids met zeer bijzonder kerstnummer

VPRO Gids presenteert op woensdag 19 december een bijzonder kerstnummer. De cover van dit nummer is op het oog helemaal wit, maar verbergt een bijzondere verrassing. De Rotterdamse illustrator Raoul Deleo maakte een teke- ning die tevoorschijn komt als de Gids enige tijd in koelkast of diepvries wordt gelegd. “Het is de eerste keer in Neder- land dat deze bijzondere druktechniek op zo’n grote schaal wordt toegepast bij een tijdschrift.

De cover is gedrukt bij Silk Screen Holland. Deze drukkerij is gespecialiseerd in dit soort bijzondere druktechnieken. Het kerstnummer van de VPRO Gids blijft twee weken actueel en bevat de programma-gegevens vanaf 22 december t/m 4 januari. Naast de verborgen kerstboodschap bevat deze editie de Filmgids, een overzicht van bijna 200 films die in de kerstperiode op de televisie komen.

Mede vanwege de bijzondere cover verschijnt de Gids in een extra hoge oplage van 245.000 exemplaren voor de gebruikelijke prijs van €1,05.

3 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Nowy
december 19, 2007 17:10

So hey, dat is ff cool zeg! Dus de VPRO Gids heeft dit jaar een witte kerst :)

Gast
Martijn
december 18, 2007 18:03

Ik zag dat de KRO zelf abri-reclame had ingeschakeld om haar kerstnummer van KRO Magazine wat beter te doen verkopen. Die cover zag er overigens niet uit!

Ben benieuwd naar de cover van de VPRO.

Gast
steven
december 18, 2007 17:58

kerstgids VPRO rulez! ieder jaar weer de beste.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen