Gerard Joling gasthoofdredacteur Veronica Magazine

Gerard Joling is gasthoofdredacteur van de kersteditie van Veronica Magazine. De ongekroonde koning van de kitsch heeft samen met de redactie van het grootste weekblad van Nederland naar eigen zeggen een hilarisch nummer gemaakt. Zo is Gerard er onder meer in geslaagd om een levende kerststal vol bekende Nederlanders te formeren. Als hoofdre- dacteur heeft Joling ook Robert Jensen geïnterviewd. “En dat is zeer bijzonder omdat Jensen zich nooit laat interview- en“, aldus een zegsman.

In dit vraaggesprek probeert Joling onder meer te achterhalen of Jensen homo is. “Stel dat ik homo zou zijn, is dat dan belangrijk? Dat kan toch geen issue zijn?

Irene Moors (als Maria), Carlo Boszhard, Jeroen van der Boom, Jamai (als de 3 Wijzen) en Dré Hazes (als kindeke Jezus) verleenden medewerking aan de fotoshoot. Joling had zichzelf de Jozef-rol toebedeeld.

Het kerstnummer van Veronica Magazine is vanaf dinsdag 18 december te koop.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen