Gerard Joling gasthoofdredacteur Veronica Magazine

Gerard Joling is gasthoofdredacteur van de kersteditie van Veronica Magazine. De ongekroonde koning van de kitsch heeft samen met de redactie van het grootste weekblad van Nederland naar eigen zeggen een hilarisch nummer gemaakt. Zo is Gerard er onder meer in geslaagd om een levende kerststal vol bekende Nederlanders te formeren. Als hoofdre- dacteur heeft Joling ook Robert Jensen geïnterviewd. “En dat is zeer bijzonder omdat Jensen zich nooit laat interview- en“, aldus een zegsman.

In dit vraaggesprek probeert Joling onder meer te achterhalen of Jensen homo is. “Stel dat ik homo zou zijn, is dat dan belangrijk? Dat kan toch geen issue zijn?

Irene Moors (als Maria), Carlo Boszhard, Jeroen van der Boom, Jamai (als de 3 Wijzen) en Dré Hazes (als kindeke Jezus) verleenden medewerking aan de fotoshoot. Joling had zichzelf de Jozef-rol toebedeeld.

Het kerstnummer van Veronica Magazine is vanaf dinsdag 18 december te koop.

10 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
anti denise
april 27, 2008 13:55

Reactie op Denise:

Zijn we niet gewoon jaloers op Gerard, ik vind namelijk Gordon hartstikke nep

Gast
anti denise
april 27, 2008 13:54

Denise doen we ff kalm aan, Geer is niet nep, ik vind Gordon helemaal niets namelijk, die is pas nep van het nepst, maar ben je niet jaloers of zo dat je deze frustraties eruit gooit.

Geer is gewoon de beste zanger samen met Jeroen van der boom, en die prestatie van Geer 2 nummer 1 hits achter elkaar zie ik Gordon niet doen

Gast
Potje Pindakaas
december 18, 2007 08:16

excuses voor de spelfouten. Het is nog vroeg :)

Gast
Potje Pindakaas
december 18, 2007 08:15

@Kritische kijker: Blijk baar niet zo kritisch met het lezen van tekst he?
Het gaat om Veronica MAGAZINE niet om een programma.

Gast
kritische kijker
december 17, 2007 21:47

Tries het nivo is wederom net als het weer al tijden onder het vriespunt. Maar zolang er gemiddeld 800.000 debielen naar dit soort programma’s van de CO kijken is alle hoop verloren dat het gemiddelde iq op een hoger nivo gaat komen. Ethervervuiling door SBS en RTL is net als de klimaatproblemathiek niet besteed aan SBS/RTL kijkers.
Gister wederom genoten van de serie Earth op BBC2 en op Belgie Michael Palin’s new Europe. Hopelijk dat de PO de series binnenkort aankopen want er zijn gelukkig nog andere kijkers als de Joling/Boshart/van Dijk/Krabbe etc. etc.

Gast
JJ
december 17, 2007 17:52

Hij zei: “Nee, maar stel dat ik homo zou zijn, is dat dan belangrijk? Dat kan toch geen issue zijn?”

Gast
elwin
december 17, 2007 17:45

Jensen in de Veronica gids! ik ben benieuwd!

Gast
henk
december 17, 2007 17:20

Gerard rules !!!!

Gast
niceman
december 17, 2007 16:38

tsja allemaal onderdeel van de SBSgroep

Gast
Denise
december 17, 2007 16:36

Niet weer Gerard Joling! Ik begin die man een beetje zat te worden! In elk programma is hij wel aanwezig , playbackt of presenteerd hij! Kunnen we niet verlost worden van die nep figuur???

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen