Veronica Uitgeverij lanceert nieuwe tv-gids TotaalTV

Veronica Uitgeverij lanceert het nieuwe magazine Totaal TV voor de digitale tv- kijker. Het blad verschijnt tweewekelijks en is met een overzicht van ruim 100 tv- zenders meteen de grootste gids van Nederland, aldus de uitgever woensdag. “We gaan de digitale tv-markt breed be- handelen met een uniek overzicht van het enorme zenderaanbod, bespreken en testen de nieuwste apparatuur en blijven daarnaast natuurlijk ook de scho- telbezitter informeren“, zegt hoofdre- dacteur Peter Contant.

Uit de nieuwste editie van de Monitor Digitale Televisie blijkt dat een steeds groter aantal huishoudens digitaal tv-kijkt, inmiddels bijna 2,8 miljoen. “Deze kijkers genieten van het enorme zenderaanbod en hebben daarbij behoefte aan meer overzicht“, aldus een woordvoerder van de Veronica Uitgeverij. “Totaal TV richt zich als eerste en enige nadrukkelijk op deze televisiekijkers. Het magazine maakt de kijkers wegwijs in het woud van tv-zenders, dankzij de unieke indeling.

De zenders zijn overzichtelijk naar genre bij elkaar geplaatst, zo zijn ondermeer alle sportzenders in een keer te vinden, net als alle filmkanalen en lifestyle-zenders. Daarnaast bespreekt het magazine de ins en outs van de nieuwste audiovisuele apparatuur waarbij de nadruk ligt op de beleving van de gebruiker.

Bekende Nederlanders vertellen welke apparaten ze zelf gebruiken en testen de nieuwste modellen. Daarnaast is er speciale aandacht voor de satellietkijkers met tests van apparatuur, een frequentiebijlage en ontwikkelingen op schotelgebied.

Veronica Uitgeverij was al uitgever van het blad TV Satellite, deze titel gaat op in Totaal TV. De eerste editie van Totaal TV ligt vanaf 2 januari in de winkel.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen