Van Amstelveen naar Afrika terug op RTL 4

De avontuurlijke familie Van der Heijden is volgend jaar te zien in het vervolg van het programma Van Amstelveen Naar Afrika op RTL 4. Dat meldt de tv-zender. Vorig jaar maakte de kijker kennis met het gezin, dat hun geboorteland verruilde voor de Zambiaanse bush. In het vervolg is te zien hoe het Edjan, Robyn-Anne en hun drie dochters Lara, Ellen en Eva het afgelopen jaar is vergaan. De realityserie over de familie wordt vanaf 17 januari 2008 iedere donderdag om 20.30 uur uitgezonden door RTL 4.

Na vier zware jaren in de Afrikaanse wildernis lijkt alles voor de familie op zijn plaats te vallen. Hun lodge Mukambi Safari is aardig volgeboekt, financieel gaat het hen voor de wind, het personeel heeft er zin in en hun dochters hebben een nieuwe lerares. “Maar er wordt te vroeg gejuicht“, aldus een zegsvrouw van RTL 4.

Extreme regenval zorgt dit jaar voor veel overlast, een groot internationaal safaribedrijf start een harde concurrentiestrijd, het gezin wordt voor de rechter gesleept door een personeelslid en de bank blokkeert hun bankrekening.

Bovendien laten ook de ‘huisdieren’ van zich horen. Dagelijks moeten de gasten langs nijlpaard Basil sluipen, omdat hij de lodge als zijn persoonlijke loungeplek ziet. De olifanten op het park blijven onrustig en jagen zo nu en dan de gasten de stuipen op het lijf, terwijl de drie geadopteerde wrattenzwijnen voor complete chaos zorgen.

Van Amstelveen Naar Afrika geeft een realistisch beeld van een gezin dat hun leven compleet heeft omgegooid om hun dromen te verwezenlijken in het buitenland. Alles wat daarbij komt kijken, is vanaf donderdag 17 januari te zien in de tweede reeks.

Het eerste seizoen van Van Amstelveen Naar Afrika telde vijf afleveringen en was vanaf januari 2007 wekelijks op de late zondagavond (22.30 uur) te zien op RTL 4. De programmaserie werd door ongeveer 700.000 kijkers gevolgd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen