Sylvana neemt presentatie Let’s Dance over van Chantal

Sylvana Simons, presentatrice van programma’s als Dancing with the Stars en Char het medium, verzorgt dit jaar de presentatie van de danswedstrijd Let’s Dance op RTL 4. Dat laat een zegsvrouw van de zender vandaag weten. Vorig jaar december verzorgde Chantal Janzen de presentatie van het programma. Zij is nu overgestapt naar de AVRO. Let’s Dance, op vrijdag 28 december bij RTL 4, is een registratie van het WK Latin-American Showdance in het luxueuze Kurhaus te Scheveningen.

Dancing With The Stars-professionals Koen Brouwers en Roemjana de Haan namen begin deze maand samen met Anthony van Egmond en Moniek Nieuwenburg als enige twee Nederlandse dansparen deel aan het Wereldkampioenschap Latin-American Showdance in het Kurhaus te Scheveningen. Maar liefst 25 duo’s uit vijftien landen moesten een perfecte samba, rumba, passo doble, cha cha cha of jive presenteren aan de strenge, vakkundige jury.

Een uitgebreide registratie van dit evenement is op vrijdag 28 december om 23.05 uur te zien in Let’s Dance, WK Latin-American Showdance 2007 bij RTL 4, de zender die stijldansen met Dancing With The Stars opnieuw op de kaart zette. “Presentatrice Sylvana Simons neemt in Let’s Dance een kijkje achter de schermen bij de verschillende paren en ziet en voelt hun zenuwen, blijdschap en teleurstelling.

Het dansspektakel wordt compleet gemaakt door de komst van twee Nederlandse topartiesten. Trijntje Oosterhuis brengt het nummer ‘On My Own’ van haar tweede Burt Bacharach-cd en Alain Clark zingt samen met zijn vader Dane de song ‘Father And Friends’. De single komt deze maand uit.

8 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Zuster Stefie
januari 25, 2008 10:52

Jenkiekat,

ik was in scheveningen aanwezig en werd vanaf de eerste ronde al geboeid door de canadezen en hun mooie nummer. was ontzettend blij dat ze gewonnen hadden!!
ik heb het nummer opgezocht en het is “autumn leaves” van eva cassidy.
succes met zoeken!!

Gast
jenkiekat
januari 1, 2008 18:00

Net de uitslag gezien, Canada heeft gewonnen maar….
Wie kan mij vertellen welke muziek dit was en door wie uitgevoerd?
Falling Leaves?? maar door WIE???
k vond het hel erg mooi het raakte me!

Gast
Anoniem
december 19, 2007 17:20

Reden 1: Chazia heeft inderdaad dan twee programma’s op 1 avond.
Reden 2: Er gaan geruchten dat de Zwakste Schakel (met Chazia) terugkomt!
Reden 3: Sylvana had eigenlijk geen programma meer, DWTS (gewone editie) was geschrapt deze kerst!

Gast
@Jos
december 19, 2007 08:00

Daar zijn al een aantal persberichten voor geweest, dit is al veel langer bekend.
Chazia heeft op de donderdag ook de kennisquiz en dat is de belangrijkste reden geweest om een andere presentatrice te nemen, anders was chazia met twee programma’s achter elkaar op de donderdag.

Of er natuurlijk nog een andere reden is geweest zullen we wel nooit te weten komen.

Gast
Jos
december 19, 2007 06:42

Opvallender vind ik dat Sylvana de plek van Chazia heeft ingenomen bij Char het Medium. Daarover wordt met geen woord gerept. In de promo’s voor de nieuwe serie is alleen in een flits te zien dat er een andere presentatrice zit, maar niet wie.

Gast
sorry
december 18, 2007 23:31

vorig jaar presenteerde Sylvana het ook. Ook vanuit Scheveningen. Was ik zelf bij.

Gast
Martijn
december 18, 2007 18:01

Daarin verschillen we dan van mening. Ik vind Sylvana ’n prettige presentatrice.

Gast
Jan
december 18, 2007 17:32

Ik vind Sylvana Simons helemaal geen leuke presentator. Helemaal niet voor amusementsprogramma’s. RTL heeft allemaal van die kille presentatrices: Sylvana Simons, Chazia Mourali…. Daar is Nance niets bij.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen