Sylvana neemt presentatie Let’s Dance over van Chantal

Sylvana Simons, presentatrice van programma’s als Dancing with the Stars en Char het medium, verzorgt dit jaar de presentatie van de danswedstrijd Let’s Dance op RTL 4. Dat laat een zegsvrouw van de zender vandaag weten. Vorig jaar december verzorgde Chantal Janzen de presentatie van het programma. Zij is nu overgestapt naar de AVRO. Let’s Dance, op vrijdag 28 december bij RTL 4, is een registratie van het WK Latin-American Showdance in het luxueuze Kurhaus te Scheveningen.

Dancing With The Stars-professionals Koen Brouwers en Roemjana de Haan namen begin deze maand samen met Anthony van Egmond en Moniek Nieuwenburg als enige twee Nederlandse dansparen deel aan het Wereldkampioenschap Latin-American Showdance in het Kurhaus te Scheveningen. Maar liefst 25 duo’s uit vijftien landen moesten een perfecte samba, rumba, passo doble, cha cha cha of jive presenteren aan de strenge, vakkundige jury.

Een uitgebreide registratie van dit evenement is op vrijdag 28 december om 23.05 uur te zien in Let’s Dance, WK Latin-American Showdance 2007 bij RTL 4, de zender die stijldansen met Dancing With The Stars opnieuw op de kaart zette. “Presentatrice Sylvana Simons neemt in Let’s Dance een kijkje achter de schermen bij de verschillende paren en ziet en voelt hun zenuwen, blijdschap en teleurstelling.

Het dansspektakel wordt compleet gemaakt door de komst van twee Nederlandse topartiesten. Trijntje Oosterhuis brengt het nummer ‘On My Own’ van haar tweede Burt Bacharach-cd en Alain Clark zingt samen met zijn vader Dane de song ‘Father And Friends’. De single komt deze maand uit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen