Frits Sissing kijkt uit naar Op zoek naar Joseph

Frits Sissing verzorgt in 2008 de presentatie van het programma Op zoek naar Joseph. Dat laat de AVRO vandaag weten. Maandag werd bekend dat er een vervolg komt op Op zoek naar Evita. “Op zoek naar Evita was voor mij één groot feest. Ik ben bijzonder blij dat ik met Op zoek naar Joseph het grote zondagavond amusement weer in de huiskamers mag brengen“, vertelt Frits. “Uiteraard ben ik ongelofelijk benieuwd naar het nieuwe mannelijke musicalta- lent van Nederland.

Na het succesprogramma Op zoek naar Evita gaat de AVRO in 2008 op zoek naar de Nederlandse hoofdrolspeler voor Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, de beroemde musical van Andrew Lloyd Webber. “De AVRO is trots om na het inspirerende Op zoek naar Evita een tweede reeks te maken waarin nu wordt gezocht naar nieuw mannelijk musicaltalent voor de swingende en kleurrijke musical Joseph“, aldus Kees Tukker, programmaleider televisie AVRO.

In Op zoek naar Joseph worden na diverse audities, die komend voorjaar in heel Nederland worden gehouden, uit naar verwachting, duizenden kandidaten tien poten- tiële hoofdrolspelers geselecteerd voor de musical. Daarna volgen de selectieronden onder leiding van een deskundig panel voor de hoofdrol. Het kijkerspubliek bepaalt wederom de winnaar en het panel heeft hierin geen stemrecht. Op zoek naar Joseph zal door de AVRO in het najaar van 2008 worden uitgezonden op Nederland 1. 

Het programma wordt gepresenteerd door Frits Sissing. “Het is spannend om via dit programma een droom voor iemand te kunnen realiseren“, zegt hij.

De inschrijving van Op zoek naar Joseph start morgenavond tijdens een speciale aflevering van Op zoek naar Evita. Op joseph.avro.nl staat dan alle informatie en kan nieuw musicaltalent zich aanmelden met het vooruitzicht een droomrol te vertolken. Verder is in dit programma te zien hoe het leven van Brigitte Heitzer in één klap op zijn kop werd gezet toen ze de hoofdrol voor de musical Evita had bemachtigd.

De AVRO zendt Op zoek naar Evita: Brigitte’s weg naar de top: woensdag 19 december, circa 22.05 uur uit op Nederland 1. 

12 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
gast
februari 6, 2008 21:52

Ik heb me opgegeven .. wie nog meeR?

Gast
RonaldL
december 19, 2007 07:22

Uiteraard heeft de BBC dit ook gedaan.. en het was een leuk programma hoor… ook de mannen kunnen goed zingen. Ben benieuwd naar de nederlandse versie.

Gast
Theo's teeveetalk
december 18, 2007 22:41

Armoe troef !!

Gast
Theo
december 18, 2007 22:21

Deze musical bevat wel het geweldige “Any dream will do” met een melodie die maar niet uit je hoofd te rammen is als je hem eenmaal gehoord hebt. Dit nummer is hier indertijd al eens een bescheiden hitje geweest van Jason Donovan en staat nu in Engeland wederom in de hitlijsten in de uitvoering van Lee Mead.

Gast
Petertjuhh
december 18, 2007 22:01

Jammer dat ze nu opzoek gaan naar een jozef…
Niet dat ik er iets tegen heb .. maar ik zie Evita als een enorm gezellig programma met al die vrouwen.
Ik zie het met 10 mannen eerder saaier worden..

Gast
Johan
december 18, 2007 19:33

of Stalin?

Gast
Jaap
december 18, 2007 19:15

Frits mag RTL dankbaar zijn dat ie ooit mee heeft gedaan aan dancing with the stars anders had ie nou nog steeds opsporing verzocht gepresenteerd.

Gast
Johan
december 18, 2007 18:57

welke Josef zoeken ze eigenlijk, Goebels?

Gast
elwin
december 18, 2007 18:53

Wat een uitmelking van het concept Evita weer!

Gast
Bas v.d Kimme
december 18, 2007 18:12

Zal morgen even in de St.jan kathedraal kijken
want dan is dat probleem ook weer opgelost.(Flauw….)

Gast
mart
december 18, 2007 18:07

Leuk dat er een vervolg komt maar ik zie perssonlijk liever een show voor een vrouwelijke hoofrol, vind persoonlijk vrouwen beter zingen dan de mannen, zit stuk meer emotie in maar misschien heb ik ongelijk we zullen het wel zien

Gast
Anoniem
december 18, 2007 15:26

bij gerard joling in z’n kerststal staat er een

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen