Frits Sissing kijkt uit naar Op zoek naar Joseph

Frits Sissing verzorgt in 2008 de presentatie van het programma Op zoek naar Joseph. Dat laat de AVRO vandaag weten. Maandag werd bekend dat er een vervolg komt op Op zoek naar Evita. “Op zoek naar Evita was voor mij één groot feest. Ik ben bijzonder blij dat ik met Op zoek naar Joseph het grote zondagavond amusement weer in de huiskamers mag brengen“, vertelt Frits. “Uiteraard ben ik ongelofelijk benieuwd naar het nieuwe mannelijke musicalta- lent van Nederland.

Na het succesprogramma Op zoek naar Evita gaat de AVRO in 2008 op zoek naar de Nederlandse hoofdrolspeler voor Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, de beroemde musical van Andrew Lloyd Webber. “De AVRO is trots om na het inspirerende Op zoek naar Evita een tweede reeks te maken waarin nu wordt gezocht naar nieuw mannelijk musicaltalent voor de swingende en kleurrijke musical Joseph“, aldus Kees Tukker, programmaleider televisie AVRO.

In Op zoek naar Joseph worden na diverse audities, die komend voorjaar in heel Nederland worden gehouden, uit naar verwachting, duizenden kandidaten tien poten- tiële hoofdrolspelers geselecteerd voor de musical. Daarna volgen de selectieronden onder leiding van een deskundig panel voor de hoofdrol. Het kijkerspubliek bepaalt wederom de winnaar en het panel heeft hierin geen stemrecht. Op zoek naar Joseph zal door de AVRO in het najaar van 2008 worden uitgezonden op Nederland 1. 

Het programma wordt gepresenteerd door Frits Sissing. “Het is spannend om via dit programma een droom voor iemand te kunnen realiseren“, zegt hij.

De inschrijving van Op zoek naar Joseph start morgenavond tijdens een speciale aflevering van Op zoek naar Evita. Op joseph.avro.nl staat dan alle informatie en kan nieuw musicaltalent zich aanmelden met het vooruitzicht een droomrol te vertolken. Verder is in dit programma te zien hoe het leven van Brigitte Heitzer in één klap op zijn kop werd gezet toen ze de hoofdrol voor de musical Evita had bemachtigd.

De AVRO zendt Op zoek naar Evita: Brigitte’s weg naar de top: woensdag 19 december, circa 22.05 uur uit op Nederland 1. 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen