Paul Potts exclusief in concert bij RTL 8

Operazanger Paul Potts, de verrassende winnaar van de Engelse talentenjacht Britain’s Got Talent, treedt exclusief voor RTL’s family of stations op in het Amsterdamse Felix Meritis. Dat zegt een woordvoerder van RTL vandaag. “Potts maakt exclusief voor RTL 8 tijd voor een intiem en gedenkwaardig concert“, aldus de zegsman. Het optreden vindt plaats op donderdag 20 december en wordt uitgezonden op vrijdag 28 december bij RTL 8. De uitzending wordt tijdens oude- jaarsnacht herhaald.

Underdog Potts baarde het afgelopen jaar opzien met zijn kolossale stem, die haaks op zijn schuchtere voorkomen staat. Inmiddels laat de talentvolle zanger wereldwijd zijn stem horen. Fans van Potts maken kans op een van de toegangsbewijzen voor het door RTL georganiseerde concert door vanaf vandaag ‘Paul’ te sms-en naar 3040.

De half uur durende registratie van Paul Potts’ concert is op vrijdag 28 december vanaf 23.00 uur te zien bij RTL 8. Beelden van het concert worden afgewisseld met footage van Potts in Amsterdam en achter de schermen bij Felix Meritis. Daarnaast vertelt de sympathieke zanger over zijn ervaringen van het afgelopen half jaar, vanaf het winnen van de finale van Britain’s Got Talent (dat door dertien miljoen mensen werd bekeken en zijn leven veranderde) tot aan deze Kerst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen