RTL Boulevard met feestelijke uitzendingen

RTL Boulevard blikt tijdens de feestdagen samen met kijkers en met een aantal bekende Nederlanders terug op het afgelopen jaar. Dat meldt RTL 4 vandaag. Op eerste kerstdag blikt niet alleen John van den Heuvel samen met Daphne Bunskoek en Albert Verlinde terug op de misdaad in het afgelopen jaar, ook Gerard Joling komt in de studio bijkletsen. “Elke pijler van het program- ma wordt zo onder de loep genomen: crime, royalty, lifestyle en entertainment“, aldus een zegsman.

Op tweede kerstdag, woensdag 26 december, neemt Winston Gerschtanowitz het presentatiestokje van Daphne over en samen met Albert en Peter van der Vorst wordt een blik geworpen op het jaar van de Koninklijken. Hans Klok, die het afgelopen jaar de sprong waagde naar de andere kant van de Atlantische Oceaan, sluit zich bij dit gezelschap aan, evenals de in 2007 veelbesproken Rob de Nijs. De zanger viert overigens op deze dag tevens zijn vijfenzestigste verjaardag.

Later in de week halen Leco van Zadelhoff en Fiona Hering alle hoogtepunten uit het lifestyle-jaar 2007 terug. Op Oudejaarsavond staat de gehele uitzending in het teken van wat er op entertainmentgebied allemaal is gepasseerd het afgelopen jaar. Daphne & Albert leiden deze terugblikken op geheel eigen wijze in.

RTL Boulevard is ook tijdens de feestdagen om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen