RTL Boulevard met feestelijke uitzendingen

Geplaatst op do 20 dec 2007 om 14:48

RTL Boulevard blikt tijdens de feestdagen samen met kijkers en met een aantal bekende Nederlanders terug op het afgelopen jaar. Dat meldt RTL 4 vandaag. Op eerste kerstdag blikt niet alleen John van den Heuvel samen met Daphne Bunskoek en Albert Verlinde terug op de misdaad in het afgelopen jaar, ook Gerard Joling komt in de studio bijkletsen. “Elke pijler van het program- ma wordt zo onder de loep genomen: crime, royalty, lifestyle en entertainment“, aldus een zegsman.

Op tweede kerstdag, woensdag 26 december, neemt Winston Gerschtanowitz het presentatiestokje van Daphne over en samen met Albert en Peter van der Vorst wordt een blik geworpen op het jaar van de Koninklijken. Hans Klok, die het afgelopen jaar de sprong waagde naar de andere kant van de Atlantische Oceaan, sluit zich bij dit gezelschap aan, evenals de in 2007 veelbesproken Rob de Nijs. De zanger viert overigens op deze dag tevens zijn vijfenzestigste verjaardag.

Later in de week halen Leco van Zadelhoff en Fiona Hering alle hoogtepunten uit het lifestyle-jaar 2007 terug. Op Oudejaarsavond staat de gehele uitzending in het teken van wat er op entertainmentgebied allemaal is gepasseerd het afgelopen jaar. Daphne & Albert leiden deze terugblikken op geheel eigen wijze in.

RTL Boulevard is ook tijdens de feestdagen om 18.35 uur te zien op RTL 4.
6 Reacties op “RTL Boulevard met feestelijke uitzendingen”


 1. Frank

  Het blijft toch ook een HEERLIJK programmaatje!

 2. Frank

  De persoonsverheerlijking op die rtl zenders is om te kotsen. Ze vinden zichzelf daar wel heel erg goed. Maar niet zo goed dat ze zonder Gerard Joling kunnen. Die zit toch bij SBS??

  En maar herhalen, herhalen en herhalen. Ik dacht dat RTL7 en RTL8 de herhaalzender waren. Nu is RTL4 ook de herhaalzender. Lekker goedkoop, dat wel.

  Kots

 3. yossarian

  Nou Frank, dan wens ik je veel plezier. Maar ik vind het creatieve armoede.

 4. !#Michael#!

  @ Frank (post2) en yossarian

  Het is geen creatieve armoe of herhaling, t is een verplicht nummertje! Als acutualiteiten rubriek blik je de laatste week van het jaar terug op de afgelopen 51 weken van het huidige jaar! Zo hoort dat, simpel en wel!

  En de kijker vind het enig nog eens te zien wat voorn geweldig sensationeel/spannend/indrukwekkend/schokkend/verschrikkelijk jaar ze wel niet achter de rug hebben ;) :P

 5. Fons

  He Michael, bepaal jij wat de kijker wil zien of zo??

 6. Anoniem

  @ Frank

  Nou, dan kan jij de komende dagen de tv vaak uitzetten! Want reken er maar op dat elke actualiteitenprogramma met een jaaroverzicht komt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.