Politieserie Van Speijk op zondagavond RTL 4

De politieserie Van Speijk wordt op 6 januari toegevoegd aan de zondagavond van RTL 4. Dat meldt de televisiezender vandaag. Van Speijk speelt zich af in de Amsterdamse volkswijk De Baarsjes, een kansarme buurt, maar tevens een kleurrijke en vitale wijk. RTL 4 zendt het tweede seizoen uit, dat al eerder te zien was op Tien. “Die afleveringen hebben op Talpa niet zo veel kijkers getrokken en willen we graag nog een kans geven“, liet een woordvoerder van RTL eerder weten aan TVgids.nl.

In het tweede seizoen van de politieserie volgt men gezichten als hoofdinspecteur Arend van der Voort (Bart Oomen), inspecteur Evert Beukering (Peter Faber) en agenten Jeroen van Veen (Johnny de Mol), Sylvester Daals (Tygo Gernandt), Tina Zonderland (Loes Haverkort) en Helga Kuiper (Rian Gerritsen). Daarnaast zijn er dit seizoen gastrollen van Irene van de Laar, Frank Rigter en Cees Geel.

In de Amsterdamse wijk De Baarsjes proberen de agenten van bureau Van Speijk de rust te bewaren in hun broeierige buurt. Het team bestaat uit twaalf politieagenten, allen even kleurrijk en multicultureel als hun wijk. Ze hebben uiteenlopende karakters, verschillende achtergronden en elk hun eigen problemen. Wat hen bindt, is hun gedrevenheid om de orde en de veiligheid te handhaven in De Baarsjes.

Van Speijk is vanaf zondag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen