Edwin Evers organiseert ‘Sjoeling with the Stars’

DJ Edwin Evers ontvangt in de laatste weken van het jaar diverse artiesten en presentatoren die strijden om de ‘Sjoe- ling wizzzzzz the Stars’-bokaal. Dat meldt Radio 538 vandaag. In de december- maand is het volgens de radiozenders weer hoog tijd voor een ouderwets potje sjoelen. “Onder leiding van een officiële sjoelscheid van de sjoelbond laten Albert Verlinde, Linda de Mol, Paul de Leeuw, Anita Witzier en Gerard Joling hun sjoelkwaliteiten zien“, aldus een zegs- man van de zender.

Ook wordt er met alle kanshebbers teruggekeken op het afgelopen jaar, wat is hun hoogte- en dieptepunt en nieuws van het jaar. Al eerder organiseerde Edwin Evers tweemaal ‘Singing with the Stars’. BN’ers die normaal gesproken niet zingen, kropen achter de microfoon om hun favoriete nummer te zingen.

Afgelopen jaar kozen de luisteraars Lieke van Lexmond, Humberto Tan en Erik de Zwart als de drie finalisten. In Breda zongen zij uit volle borst. Humberto Tan wist uiteindelijk de felbegeerde trofee in de wacht te slepen. In 2006 won Daphne Bunskoek glansrijk de finale van Radio 538’s Singing with the Stars.

Evers Staat Op met Sjoeling wizzzzzzzzz the Stars is te horen van maandag 24 tot en met vrijdag 28 december van 6 tot 10 uur in de morgen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen